Damtennis

Vuxentennis i grupp

VTK har mÄnga vuxna som trÀnar tennis regelbundet i VTK`s tennisskola. VTK vill inspirera alla som gillar tennis att utveckla sitt spelkunnande ytterligare genom att trÀna tennis.

Tid/Plats: TennistrÀning kommer framförallt vara pÄ onsdagskvÀllar och förmiddagar pÄ lördagar i tennishallen.

TrÀnare: Under vÄren 2022 sÄ trÀnnar Wladde och Magnus R vÄra vuxna elever.

SpelnivÄ och gruppstorlek: Du trÀnar i en grupp om totalt fyra elever. Gruppen skapas med ambitionen att deltagarna innehar en sÄ likvÀrdig spelnivÄ som möjligt.

Period: Varje grupp ska fÄ trÀna 16 gÄnger under vÄren och 14 gÄnger under hösten.

VĂ„rterminen 2022
      Första trĂ€ningen för vĂ„ren Ă€r den 12 januari (onsdag) respektive 15 januari (lördag).
      Ingen tennistrĂ€ning under Sportlovet (vecka 9) och PĂ„sklovet (vecka 15).
      Sista speldagen för vĂ„rterminen blir onsdag den 18 maj resp lördag de 21 maj.

För mer information:

Kontakt Katja Ruud

e-post: katjaruud@gmail.com

Kostnad: 200 kr/TrÀningstimme

VTK önskar dig och dinna tennisvÀnner varmt vÀlkomna till en rolig och lÀrorik tennistrÀning.

coach@wedenski.tennis