Nyhetsarkiv 2017

2017-12-13

Tisdag den 12 december hade tennisskolan sin avslutning i tennishallen

Det var vÀldigt mÄnga tenniselever och förÀldrar som kom till tennishallen tisdag den 12 december för att vara med pÄ Ärets höstavslutning av tennisskolan.


Tennisavslutning 12 dec 2017
I Ă„r hade tennistrĂ€narna ordnat en spĂ€nnande 5-kamp. Varje lag bestod av 4 personer och grenarna i denna femkamp var:
 - plocka bollar i ett stort tennisrör pĂ„ tid
 - spela bowling med tennisbollar och tennisrör
 - slĂ„ ett tennisslag och trĂ€ffa inuti en rockring
 - kasta en boll i en hink
 - slĂ„ ett tennisslag och komma in i bollkorg


Alla grenar var inte jÀtteenkla sÄ det krÀvdes lite koncentration frÄn deltagarna.

Sedan hade tennisledarna som vanligt dukat upp med lussebullar, pepparkakor, saft och kaffe.

Tennisavslutning
Tennisavslutning
Tennisavslutning
Tennisavslutning

Avslutning avslutades med en prisutdelning till de olika vinnarna.

HĂ€lsningar
trÀnarna i VTK

 
2017-12-04

Mycket bra tennis och hÀrlig stÀmning pÄ Ärets JuniorPanatta!

Lördagen den 18 november anordnade Vaxholms Tennisklubb den Ärliga klubbtÀvlingen JuniorPanattan, för barn och ungdomar i tennisskolan. 10 spelsugna tennisungdomar och publik tillbringade eftermiddagen och kvÀllen i hallen med massor av bra tennis och spÀnnande matcher.

Panattan spelades i tvĂ„ grupper – en med singelspel och en med dubbel. Vi spelade kortare matcher med gamerĂ€kning dĂ€r alla mötte alla i varje grupp. KvĂ€llen avslutades med pizzabuffĂ©, prisutdelning och naturligtvis nĂ„gra omgĂ„ngar ”Pricken” innan ett gĂ€ng trötta men glada och nöjda tennisspelare tackade för en fin dag.

 Panatta hösten 2017


Vinnare i Singelgruppen var Joel Sjöstrand och i dubbel var segraren Joakim Metz och Alexander Lindahl Asplund. Vinnare av ”Pricken” var Fredrik Gill.

 

Tack alla för en fin dag tillsammans!

Marcus Thollin och Ulf Persson

 
2017-11-29

Tennishallen öppen för tennisspel till den 7 januari 2018

VTK har fÄtt besked av Wolfbuider, entreprenören för hallbygget, att de inte kommer att börja med arbetet inne i tennishallen förrÀn efter jul, vilket innebÀr att vi kommer att ha tillgÄng till tennishallen fram till och med söndag den 7 januari 2018!

Detta kÀnns bra dÄ det Àr mÄnga som passar pÄ att spela lite extra under jul- och nyÄrshelgen. Det betyder för er som har tennisabonnemang att ni har era tennistider fram till den sista december. Kom igÄng att ledigmarkera era tider ifall ni inte kan spela.

Bild frÄn 11 nov
Bild frÄn 25 nov

Vecka 1 i 2018 kommer vi inte ha nÄgra abonnemang, sÄ alla dessa tider kommer att markeras som lediga. FrÄn mÄndag den 8 januari stÀngs hallen ett antal mÄnader. Ska bli fantastiskt roligt att öppna upp tennishallen i vÄr med tvÄ nya tennisbanor! NÀr vi kan öppna upp för tennisspel igen vet vi inte exakt, men styrelsen Äterkommer lÀngre fram.

Har ni frÄgor sÄ hör av er till styrelsen.

HĂ€lsningar styrelsen

 

 
2017-11-20

Ladies Open 2017 - söndagen den 12 november

Söndagen den 12 november spelades VTKs Ärliga damdubbelturnering. Fem par dÀr alla mötte alla i 25 minutersmatcher avverkades i stenhÄrd tidsdisciplin för att nyttja vÄra fyra timmars speltid optimalt. Mycket hejande, glada skratt och framförallt mycket bra tennisspel varvades med samkvÀm och energipÄfyllnad vid sidan av banan.

Ladies Open 2017Vid dagens slut stod paret Titti Wigren-Tove Halldén som vÀrdiga vinnare med full pott poÀng och ett hÀrligt nÀtspel, tÀtt följda av Agnetha Norlin och Barbro Ann Liljeroth som Àven de lyckades spela ihop fina poÀng i lÄnga, starka bolldueller.

En hĂ€rlig tennisdag dĂ€r vi hĂ€lsar er nya spelare extra vĂ€lkomna till mer och fler tennisengagemang och evenemang i vĂ„r snart utökade tennisverksamhet med tvĂ„ banor. Vi hoppas Ă€ven att Ă„terkomma med en “Ladies Open-sommar” under 2018. HĂ„ll ögonen öppna i vĂ„r för vilken dag ni ska boka i kalendern.
     Ladies Open 2017

HĂ€lsningar
Monica, Barbro och Anna

 

 

 
2017-10-18

Ladies Open 2017 - söndagen den 12 november kl.11-15

Nu Àr det dags för Ärets Ladies Open. Vi spelar korta damdubbelmatcher mellan kl.11 och ca kl.15.
Samling i IF-hallen kl.10.30 för genomgÄng, lagindelning mm.

 


Ladies Open 2017

Det kommer att finns mackor och annat att mumsa pÄ mellan matcherna. Efter matcherna blir det prisutdelning sÄklart.


För halltider, bollar, priser, mackor mm och dryck blir det 200 kr/pers. Arrangörerna delar in i jÀmna par sÄ anmÀlningarna görs individuellt.
Vi ser gÀrna bÄde nybörjare och mer erfarna spelare för en rolig tennisdag tillsammans.

Sista anmÀlningsdag och betalning Àr söndagen den 5/11.

AnmĂ€l dig genom att maila till monica.dreijer@telia.com samt swisha 200 kr till 070–6411430.

Vi ser fram emot en hÀrlig damtennisdag med roliga matcher och trevlig samvaro.

VÀlkommen med din anmÀlan!

Monica, Barbro och Anna


 
2017-10-11

VTK:s styrelse pÄ konferens i Uppsala

Helgen den 7-8 oktober var tennisklubbens styrelse plus vĂ„r chefstrĂ€nare pĂ„ konferens i Uppsala för att planera och diskutera klubbens framtid. Det var en mycket givande 2-dagars konferens. Första dagen var Bengt Svesson med frĂ„n SISU Idrottsutbildarna (SISU Idrottsutbildarna Ă€r idrottens eget studieförbund) och hjĂ€lpte oss att ta fram verksamhetsidĂ©, vĂ€rdegrund och vision för klubbens nya satsning.

Det finns mycket att planera och tÀnka pÄ nÀr klubben gÄr frÄn en till tvÄ inomhusbanor. MÄnga möjligheter som öppnas upp! Samtidigt Àr det viktigt att vi fortsÀtter att ha en god ekonomi. OmrÄden som klubben kommer att satsa pÄ Àr tennisskolan, och dÄ framför allt för barn och ungdomar, men Àven erbjuda fler vuxna möjligheten att trÀna tennis inom VTK. En mÄlsÀttning Àr att fler tjejer ska trÀna tennis jÀmfört med idag.

Styrelsekonferens i Uppsala


Ett annat omrÄde som vi vill starta Àr att att anmÀla 2-3 lag i seriespelet, sÄ att vi har lag som spelar seriematcher mot andra tennisklubbar.

Byggnationen av den andra tennisbanan har börjat som ni sÀkert har mÀrkt. Tidsplanen Àr som nÀmnts tidigare, dvs att preliminÀrt sÄ kommer tennishallen att stÀnga i mitten av december t.o.m. nÄgon gÄng i april 2018. Styrelsen kommer sjÀlvklart att kontinuerligt informera kring utbyggnaden av tennishallen.

Utbyggnad av tennishallen oktober 2017

Styrelsen hoppas att alla vet att vi inte kan anvÀnda den gamla entrén lÀngre. Den tillfÀlliga entrén in i tennishallen Àr en av nödutgÄngarna som finns pÄ baksidan. Koden till denna dörr har skickats ut i ett e-mail.

TillfÀlliga entrén

Styrelsens satsningar kommer att kosta en del pengar och klubben kommer dessutom att fÄ en höjd hyra nÀr vi har tvÄ banor. Detta betyder att abonnemang, tennisskola och medlemsavgift kommer att behöva höjas. Men VTK kommer fortfarande ha konkurrentmÀssiga priser jÀmnfört med andra tennisklubbar i norra StockholmsomrÄdet.


Det finns mÄnga frÄgor att fundera över fram tills tennishallen öppnar igen i april. Vill ni vara med och forma VTK, sÄ Àr ni vÀlkomna att höra av er till klubben pÄ vaxholmstennisklubb@telia.com för att vara med i nÄgon av de arbetsgrupper vi planerar att skapa under hösten/vintern.


Vi kommer att skicka kontinuerliga uppdateringar om vad som hÀnder under de kommande mÄnaderna. Har ni frÄgor sÄ Àr ni varmt vÀlkomna med dem ocksÄ dÄ styrelsen gÀrna vill ha engagerade medlemmar!


Vi ser fram emot vÄren och tvÄ inomhusbanor!

HĂ€lsningar styrelsen


 

 
2017-08-28

Ute-KM finalerna spelades helgen 26-27 augusti 2017

Under denna soliga helg sĂ„ var 6 finaler inbokade. TĂ€vlingsledningen bjöd Ă€ven publik och spelare pĂ„ nybakade kakor, kaffe, och saft!

Resultaten frÄn de sex finalerna blev:

Damsingel
1:a Caroline Veldhuizen
2:a Malin Sjöstrand


DS Ute-KM 2017

Herrsingel A
1:a Douglas Parkinson
2:a Fredrik Odevall


HSA Ute-KM 2017

Herrsingel B
1:a Filip Sten (Filip vann pÄ WO dÄ Tomas var skadad)
2:a Tomas Fredriksson


HS B Ute-KM 2017

Juniorsingel
1:a Joel Sjöstrand
2:a Fredrik Gill
 
JS Ute-KM 2017

Damdubbel
1:a Caroline Veldhuizen / Helena Herolf
2:a Malin Sjöstrand / Yasmine Ekman Munir


DD Ute-KM 2017

Herrdubbel
1:a Jon & Jonathan Söderblom
2:a Claes Hedin / Tomas Fredriksson  (Magnus ersatte Tomas i finalen dĂ„ Tomas var skadad)


Hd Ute-KM 2017

HÀlsningar tÀvlingskommittén
Linus och Douglas

 
 
 

 
2017-08-09

Lottningen i Ute-KM 2017

HĂ€r Ă€r lottningen och spelschemat för Ă„rets Ute-KM:

Klasser:

Herrsingel A

Herrsingel B

Damsingel

Herrdubbel

Damdubbel

Juniorsingel

Spelschema (uppdaterat 2017-08-09)


Notera Àven att det Àr ett nytt schema för Ute-KM finalerna:

Finalschema 26 - 27 augusti

Lördag 26/8

Klass:             Tid:
Juniorsingel     10:00
Damdubbel      11:30
Herrdubbel      13:00


Söndag 27/8

Klass:           Tid:
Herrsingel B  10:00
Damsingel     11:30
Herrsingel A  13:00


Lycka till med matcherna!


TÀvlingskommittén
Linus och Douglas

 
2017-07-18

Vaxholms TK inbjuder sina medlemmar till utomhus KM 2017


TÀvlingen kommer att genomföras 12 till 27 augusti pÄ LÀgret i Vaxholm.


Klasser:
Herrsingel (HSA & HSB), Damsingel (DSA & DSB), Herrdubbel (HD), Damdubbel (DD) , Mixdubbel (MD), Juniorsingel (JSA & JSB), Seniorsingel (SS)


Nyheter för i Ärets Ute-KM:

JSA Àr för de lite Àldre och mer matchvana juniorerna. Den klassen spelas som en vanlig utslagsturnering precis som föregÄende Är.
JSB Àr för de lite yngre juniorerna som Àr sugna pÄ att testa pÄ matchspel. DÀr spelas ett poolspel under en dag dÀr alla möter alla. Den dagen bestÀms i samband med att spelschemat sÀtts ihop dÄ sÄ mÄnga som möjligt kan spela, sÄ ange förbehÄll som vanligt. De tvÄ bÀsta frÄn poolspelet spelar sedan en finalmatch under finalhelgen.
SS Àr för bÄde herrar och damer över 50 Är.

Är det fĂ€rre Ă€n 4 deltagare i en klass spelas den inte. Om detta gĂ€ller en A/B-klass (Till ex. HSB) sĂ„ kan tĂ€vlingskommittĂ©n vĂ€lja att slĂ„ ihop den med A/B-klassen
 
AnmÀlan:
Till mail: vtktavling@hotmail.com
AnmÀlan Àr bindande och ska vara tÀvlingsledningen tillhanda senast söndagen den 6 augusti kl. 18.


FörbehÄll:
MĂ„ste anges vid anmĂ€lan. Inga förbehĂ„ll under eventuella finalmatcher     godtas. Se bifogat schema för finalhelgen.


Tid:
Matcherna spelas pÄ helgerna samt vardagar efter kl. 17.00.


Avgift:
75 kr per deltagare oavsett antal klasser. 
Avgiften ska vara inbetald innan första match till bankkonto: SEB 5330 33 072 45. OBS! Skriv ditt namn.


Plats:
Tennisbanan vid LĂ€gret i Vaxholm.


Matcher:
Matcherna spelas bĂ€st av 3 set med tie-break vid 6-6 i alla set. 
JSA-matcherna startar pĂ„ 2-2 med tie-break vid 6-6 i alla set. (I JSA finalen startas alla set pĂ„ 0-0)


Domare:

Spelarna dömer sjÀlva fram till final. Finalerna döms av tÀvlingsledningen.


Lottning och spelschema:

AnslĂ„s pĂ„ LĂ€grets anslagstavla (bredvid grusbanan) och pĂ„ vĂ„r hemsida www.vaxholmstennisklubb.se sĂ„ snart som möjligt. OBS! Lottning och spelschema skickas inte ut via mail.


TĂ€vlingsledning:

Linus Amneryd      070-646 62 22
Douglas Parkinson 070-878 88 79


Finalschema 26/8 & 27/8

Lördag 26/8

Klass:             Tid:
Juniorsingel B  10:00
Mixdubbel        11:30
Damdubbel      13:00
Herrdubbel      14:30
Juniorsingel A  16:00


Söndag 27/8

Klass:           Tid:
Seniorsingel  10:00
Herrsingel B  11:30
Damsingel B  13:00
Herrsingel A  14:30
Damsingel A  16:00

HĂ€lsningar
Linus och Douglas

 
2017-06-07

Sommarsmashen 2017 avgjord

PÄ sjÀlvaste nationaldagen 6 juni arrangerades för tredje Äret i rad tÀvlingen Sommarsmashen - en singeltÀvling för klubbens juniorer. En solig och hÀrlig dag pÄ vÄr fantastiska fina utebana vid LÀgret gjorde dagen mycket lyckad!

Nio juniorer spelade i tvÄ olika grupper dÀr alla mötte alla och det bjöds pÄ riktigt bra tennis och nÄgra extremt jÀmna matcher. Som segrare i Àldre gruppen stod Nils Thollin som vann alla sina matcher. Andraplatsen tog Joel Sjöstrand efter att ha vunnit avgörande boll mot Fredrik Gill. Fredrik slutade 3:a och Oliver Randes 4:a.

SommarSmashen 2017


I eftermiddagens yngre grupp segrade Sandra Olsson med alla matcher vunna. Hon spelade en spÀnnande och jÀmn avgörande match mot Aron Metz, som sÄledes tog 2:a platsen. Simon Samuelsson tog 3:e platsen, Alexander Malmros slutade 4:a och Jonathan Malmros 5:a.

SommarSmashen 2017

Stort tack till alla som var med och bidrog till en fin tennisdag och tack till alla förÀldrar och slÀktingar som var pÄ plats och fikade och hejade!

HĂ€lsningar
Marcus Thollin

 

 
2017-05-15

Vaxholms Tennisklubb bjuder in till

SommarSmashen 2017


SommarSmashen riktar sig till pojkar och flickor i Vaxholms Tennisklubb. TÀvlingen sker i gruppspelsform dÀr alla deltagare fÄ spela flera kortare matcher. Varje match spelas i 20 minuter och med vanlig gamerÀkning. Den Àldre klassen kommer spela pÄ förmiddagen 09-12 och den yngre klassen pÄ eftermiddagen 13-16. Detta tredje upplagan av SommarSmashen!

Prisutdelning sker direkt efter att varje klass spelat klart. Det kommer finnas kaffe, saft, fika och korv pÄ plats till alla spelare och publik under hela dagen. OBS! Antalet deltagare Àr begrÀnsat till 12 (6 deltagare i varje klass) och först till kvarn gÀller. Vid regn spelas matcherna inomhus i If-hallen.


NĂ€r:         Tisdag 6 juni, kl 09:00 – 16:00

Var:         Utebanan (LĂ€gret) i Vaxholm

AnmĂ€lan: Senast söndag 28 maj

Vem:        Pojkar och Flickor födda 1999-2003
                Pojkar och Flickor födda 2004-2007


AnmÀlan:
‱ AnmĂ€lan till Äldre klassen: Pojkar och flickor födda 99-03. Ange namn, telefon och mailadress samt födelseĂ„r.
‱ AnmĂ€lan till Yngre klassen: Pojkar och flickor födda 04-07. Ange namn, telefon och mailadress samt födelseĂ„r.
‱ Sista anmĂ€lningsdag: Söndagen den 28 maj. AnmĂ€lan Ă€r bindande för att vi ska kunna planera spelschema. AnmĂ€lan sker via mail till marcus.thollin@gmail.com


AnmĂ€lningsavgift:  
100 kr per person i bÄda klasserna. AnmÀlningsavgiften sÀtts in pÄ VTK:s konto i SEB: 5330 33 072 45. Betalas senast den 28 maj.

Mycket vÀlkomna!

TĂ€vlingsledning och telefon:
Marcus Thollin (070-419 77 68)

 

 
2017-04-18

Öppethus med prova pĂ„ tennis i Vaxholm torsdag 27 april

Alla tennisintresserade knattar och ungdomar i Vaxholm, tjejer och killar i olika Ă„ldrar som inte deltar i VTK:s verksamhet Ă€r vĂ€lkomna att prova pĂ„ att spela tennis.
 
Vaxholms Tennisklubb vill bjuda in dig som Àr intresserad av tennisspel till tennishallen pÄ torsdag den 27:e april. En kul aktivitet för dig och en kompis som vill testa tennisspel eller som kanske prövat förut.
 
VÄra trÀnare och Àldre juniorer finns pÄ plats för att du ska fÄ slÄ bollar och ha kul under ca 1 timme. Vi spelar en massa tennis tillsammans pÄ minibanor med olika typer av bollar.
Ta med rena gympaskor och gÀrna ett tennisracket. LÄneracket finns i begrÀnsat antal.
 
UpplÀgget pÄ torsdag den 27 april:
Drop in kl 16.00-17.30: Flickor och Pojkar födda 2008 och tidigare
Drop in kl 17.30-19.00: Flickor och Pojkar födda 2009-2011
 
Kom ner till If-hallen (Bollhallen), ingÄng frÄn kortsidan (mitt över gatan frÄn Statoil).
VÀlkomna hit pÄ en kul aktivitet ! Skulle inte tiden passa sÄ kom ner pÄ den andra tiden!

HĂ€lsningar
TrÀnare i VTK

 
2017-03-20

Slutspelet i herrarnas dubbelserie 2016/2017 spelades torsdagen den 16 mars

Dubbelserien började vecka 44, dvs i början av november, och det var 8 dubbelpar som var. De flesta som var med i serien kom till If-hallen denna kvĂ€ll för att följa matcherna i slutspelet i herrdubbelserien. Det bjuds som vanligt pĂ„ smörgĂ„stĂ„rta och dryck.

De sex paren som var med i slutspelet var (i ordning efter grundserien):
 1) J Söderblom - M Thollin
 2) A Kviman - J Parkinson 
 3) H Torbjörnsson - M Atterwall
 4) M Westberg - C Hedin
 5) M Borin - T Fredriksson
 6) N de la Salle - D Pierre

Efter tvĂ„ kvartfinaler och tvĂ„ semifinaler sĂ„ möttes Ă€ven detta Ă„r Jon/Henrik Adam/John i finalen. H Schmidt spelade slutspelet istĂ€llet för M Thollin som var bortrest. Ă„ven detta Ă„r sĂ„ vann Jon och Henrik och siffrorna i denna final blev 4-0, 4-2.


Finalen i slutspelet i dubbelserien

Nöjda spelare: Henrik, Jon, John och Adam


Hoppas att se er alla i herrarnas dubbelserie i höst igen.

HĂ€lsningar
Jon

 
2017-02-08

Mingla med VTK pÄ Kings of Tennis

VTK erbjuder alla medlemmar en upplevelserik kvÀll pÄ Kings of Tennis den 10 mars. Vi arrangerar en trevlig Vaxholms TK-medlemskvÀll med ett exklusivt spelarbesök dÀr Jonas Arnesen besöker vÄr lounge tillsammans med Robin Söderling och Thomas Enqvist i anslutning till finalspelet pÄ Kings of Tennis fredagen den 10:e mars.

Kings of Tennis 2017

För endast 350 kr fĂ„r du en matchbiljett, en wrap samt en dryck (öl/vin/alkoholfritt).
Vi startar med mingel i vĂ„r egna ”VTK-lounge” med spelarbesök för att sedan gĂ„ tillsammans till vĂ„r sektion pĂ„ Centrecourten.

Ordinarie pris Àr 695 kr sÄ klubben stÄr för halva kostnaden för detta arrangemang. Vi kommer att kunna erbjuda 30 platser, sÄ det Àr först till kvarn som gÀller. Vi hoppas pÄ en riktigt rolig kvÀll tillsammans! Se bifogad fil för mer information.

Vill du följa med, maila dÄ din bindande anmÀlan till vaxholmstennisklubb@telia.com


För mer informatiom, se inbjudan

Kom och mingla med andra VTK:are!
HĂ€lsningar styrelsen

 
2017-02-05

Inne-KM finalerna spelades helgen 4-5 februari 2017

Under denna helg sÄ spelades 6 spÀnnande finaler. TÀvlingsledningen bjöd Àven publik och spelare pÄ nybakade kakor, kex, kaffe, te och saft!

Resultaten frÄn de sex finalerna blev:

Damsingel
1:a Helena Herolf
2:a Anna Dandenell
DS Inne-KM 2017

Herrsingel A
1:a Stefan Svömmekjaer
2:a Sebastian Baehre
HSA Inne-KM 2017

Herrsingel B
1:a Richard Anund
2:a Göran HÀgglund
HS B Inne-KM 2017

Juniorsingel
1:a Nils Thollin
2:a Osborn de la Salle
JS Inne-KM 2017

Damdubbel
1:a M Sjöstrand /S. Oscarsson
2:a S Sten / M BrÀnnström
DD Inne-KM 2017

Herrdubbel
1:a R Parkinson / J Parkinson
2:a C Westerberg / D Parkinson
Hd Inne-KM 2017

HÀlsningar tÀvlingskommittén
Linus och Douglas

 
2017-01-17

Lottningen i Inne-KM 2017

MĂ„nga deltagare i de olika klasserna i Ă„rets Inne-KM vilket Ă€r jĂ€ttekul.

Deltagare och spelschema finns nedan.

Klasser:

Herrsingel A

Herrsingel B

Damsingel

Herrdubbel

Damdubbel

Juniorsingel

Spelschema (uppdaterat 2017-01-16)


Notera Àven att det Àr ett nytt schema för Inne-KM finalerna:

Lördag 4 februari 

Klass:                         Tid:

Juniorsingel                10:00

Damdubbel                 11:30

Herrdubbel                 13:00

 

Söndag 5 februari 

Klass:                         Tid:

Herrsingel B               10:00

Damsingel                  11:30

Herrsingel A               13:00

Lycka till med matcherna!


TÀvlingskommittén
Linus och Douglas

Anslagstavla

1 januari 2023   NYTT

Klubbens tennisskola startar igen mÄndag den 9 januari

Vecka 2 startar klubbens tennisskola och vuxentennis för vĂ„rterminen. Om man inte hört nĂ„got sĂ„ har man en plats i samma grupp som i höstas. Tennisskolan för juniorer slutar i mitten av maj och alla skollov och helgdagar Ă€r tennisskolan instĂ€lld. 

 

1 januari 2023   NYTT

Bollmaskinen trasig

TyvĂ€rr sĂ„ Ă€r klubbens bollmaskin trasig, men vi försöker att reparera den. Klubben Ă„terkommer nĂ€r det gĂ„r att boka den igen. 

 

2 december 2022ï»ż

VTK Nyhetsbrev december 2022

Idag publicerade vi ett nytt Nyhetsbrev. Har du inte fĂ„tt det sĂ„ kan du hitrta det Ă€r: Vaxholms TK - Nyhetsbrev December -22 (gansub.com)

 

 


Lediga Bantider

Sponsorer

VTK Partners

Guldsponsorer


Wolfbuilder


ICA Resarö


Fastighets MĂ€klarnaSilver- och bronssponsorer


SEB

maklarringen


FuturPension

 

 
 
 
 
 

Annonser

Boka privat lektioner i tennis

Klubben har tvÄ trÀnare som kan bokas för privat tennistrÀning. Kontakta dem direkt ifall du Àr intresserad:


Magnus Rindeby:
070 - 492 64 24

magnus@tennisroslagen.se


Wladde Wedenski:
070 - 797 6543

wladde@wedenski.tennisStrÀnga om ett tennisracket

StrÀnga om era tennisracket i Vaxholm, kontakta dÄ:

Göran HÀgglund: 070 - 155 36 08,


Marcus Thollin: 070 - 419 77 68


eller


Wladde Wedenski: 070 - 797 65 43


 

©2007 Vaxholms Tennisklubb
|
 Uppdaterad: 2023-01-02 |
|