Nyhetsarkiv 2021

2021-12-07

Tenniskurser under jul- och nyÄrshelgen

 

Intresset för tennis i Vaxholm Àr fortsatt stort och dÀrför siktar Vaxholms tennisklubb precis som i fjol pÄ att anordna tenniskurser tillsammans med vÄra fantastiska VTK trÀnare för bÀsta möjlighet till utveckling av just din tennis. Grupperna kommer vara indelade i vuxengrupper och juniorgrupper.


Nedan anmÀler du nivÄn nybörjare, medel eller matchspelare för att vi ska fÄ till sÄ bra grupper som möjligt. Det Àr maximalt 4 personer per grupp och speltiden Àr en timme.

Det kommer finnas tvÄ alternativ pÄ kurser enligt nedan:


KurstillfÀlle 1

27-29:e december 3 dagar. Du blir tilldelad en timme nÄgon gÄng mellan klockan 10-14 och det Àr samma tid alla 3 dagar.
Kostnad för 3 dagar 750 kr (vuxen) och 600 kr (junior)


KurstillfÀlle 2

3-5:e januari 3 dagar. Du blir tilldelad en timme nÄgon gÄng mellan klockan 10-14 och det Àr samma tid alla 3 dagar.
Kostnad för 3 dagar 750 kr (vuxen) och 600 kr (junior)


NÀr du gör anmÀlan till magnus@tennisroslagen.se behöver du uppge:
 - namn pĂ„ person som skall vara med
 - mail adress
 - telefon
 - vilken kurs du vill delta i
 - vuxen eller junior
 - vilken nivĂ„ du har


Du fÄr dÀrefter ett bekrÀftelsemail och betalar in anmÀlningsavgiften efter att faktura skickats för att sÀkra din plats.


Sista anmÀlningsdagen: mÄndag den 20 december.
Besked vilken tid du kommer att trÀna skickas ut till alla innan julhelgen.


Givetvis Àr det viktigt att du Àr fullt frisk. Vaxholms Tennisklubb följer FolkhÀlsomyndighetens rekommendationer.


TennishÀlsningar,
Vaxholms Tennisklubb

 
2021-11-17

Grusbanan Àr nu stÀngd för 2021

Som vi sagt tidigare sÄ har Vaxholms Tennisklubbs grusbana varit riktigt bra Àven i Är. Roligt att det var mycket spel pÄ banan, men nu Àr den stÀngd för detta Är.


Planen Àr att öppna upp grusbanan under maj 2022 igen. Det Àr en hel del jobb med att sköta grusbanan sÄ kan du tÀnka dig att hjÀlpa till sÄ hör av dig till styrelsen. Vi var nÄgra som krattade löv, la pÄ mer massa och salt pÄ tennisbanan söndagen den 14 november.


november 2021


SÀckar med löv som krattades bort pÄ och runt grusbanan. NÀr alla löv var borta sÄ spreds sÀckar med massa ut över banan för att sedan hÀlla pÄ en del salt.

Nu Àr det bara att vÀnta till vÄren för att vÀlta banan och sedan kunna börja spela grustennis igen.


HĂ€lsningar styrelsen

 
2021-10-24

Alla abonnemang kommer att omvandlas till strötider 2022

Vaxholms Tennisklubb har vuxit vÀldigt mycket de senaste Ären, detta tycker vi i styrelsen Àr fantastiskt roligt. Det stÀller ocksÄ krav pÄ oss i styrelsen att bÄde försöka göra befintliga medlemmar nöjda samt att alla nya medlemmar skall kÀnna sig vÀlkomna. Idag Àr vi nÀstan 600 medlemmar och endast 80 av dessa har abonnemang i hallen.


För att vi lÄngsiktigt skall kunna ha en tennisklubb som Àr sÄ attraktiv för sÄ mÄnga som möjligt och en klubb som blir levande genom alla sina medlemmar som spelar tennis sÄ har vi beslutat att göra en mer rÀttvis fördelning utav tennistiderna. De frÀmsta anledningarna Àr att vi vill ha en levande klubb med möjlighet till spontan tennis dÀr vi inte lÄser upp abonnemangstider som i för allt stor utstrÀckning stÄr tomma. Vi vill ge bÄde gamla och nya medlemmar möjlighet att boka tennistid pÄ lika villkor.


Vaxholms TK kommer dÀrför inte lÀngre ha kvar nÄgra abonnemangstider efter denna termin utan samtliga utav abonnemangen sÀgs upp och sista dag för abonnemangen blir sÄledes den 31a december 2021. De tider som kommer vara bokade Àr dÄ vi har vuxen eller juniortrÀning samt seriematcher. Samtliga medlemmar fÄr dÄ möjlighet att boka strötider via MATCHi precis som idag och vi tror att vi kommer fÄ fler medlemmar som spelar samt att nyttjandegraden blir sÄ bra som den kan bli för en bokad bana.

Vi i styrelsen vill ocksÄ pÄ sikt utveckla Vaxholms tennisklubb genom att förbÀttra möjligheten för juniorer och vuxna att ha tennistrÀning. Med ovan beslut sÄ tror vi att vi skapar oss bÀttre flexibilitet i hur vi kan driva dessa frÄgor framÄt.

 

FrÄgor och svar pÄ denna förÀndring av tennistider i tennishallen:

 

FrÄga: Varför gör vi denna förÀndring?

Svar: För att ha en mer rÀttvis fördelning att tennistider till alla Vaxholms TKs medlemmar. Styrelsen vill erbjuda alla medlemmar en möjlighet att utveckla och spela tennis. Som det har varit sÄ Àr det en minoritet av alla medlemmar som kunnat ha en abonnemangstid. I nulÀget Àr 60% av tiderna abonnemangstider vilket gör att det finns fÄ strötider att boka för övriga medlemmar.

 

FrÄga: Vad blir nya priset för att boka en strötid?

Svar: VTK kommer att fortsÀtta att ha samma priser som idag för strötider, dvs 150 kr för röda-tider (framför allt dagtid vardagar) och 230 kr för blÄa-tider (vardagskvÀllar och helger). Dessa priser gÀller för VTK medlemmar.

 

FrÄga: Kan jag ledigmarkera en strötid ifall jag fÄr förhinder?

Svar: Ja, kan du inte spela pÄ en bokad strötid sÄ gÄr det bra att ledigmarkera den. Du fÄr tillbaka ett klippkort om du gör det 24 timmar innan din bokade tid

 

FrĂ„ga: Hur lĂ„ngt fram i tiden kan jag boka en tennistid?

Svar: Styrelsen kommer göra det möjligt för medlemmar att boka strötider 21 dagar fram i tiden. För icke-medlemmar sÄ gÀller 7 dagar framÄt.

 

FrÄga: Hur mÄnga tider kan jag boka samtidigt?

Svar: Styrelsen kommer att sÀtta en grÀns att man kan ha maximalt 6 strötider bokade samtidigt.

 

FrÄga: Kan jag anvÀnda de klippkort jag har idag som jag fÄtt dÄ jag ledig markerat mitt tennisabonnemang Àven under 2021?

Svar: Ja, alla klippkort kan anvÀndas som finns pÄ ert medlemskap. Alla klippkort har en sista brukningsdag, men den kommer inte Àndras pga denna förÀndring.

 

FrÄga: Hur mÄnga abonnemang Àr det klubben sÀger upp frÄn den 1 januari 2022?

Svar: Klubben har under hösten 2021 haft 78 tennisabonnemang. Alla dessa tider kommer att omvandlas i strötider som alla VTK medlemmar kan boka. Idag stÄr tennisbanorna för ofta tomma dÄ de som har abonnemang inte ledig markerat dem. Klubben fÄr pengar för tiden, men det styrelsen jobbar för att alla ska fÄ spela tennis och utveckla sin tennis. Vi tror att tennisbanorna kommer att utnyttjas mer dÄ vi har mÄnga fler strötider.

 

FrÄga: Jag önskar boka en strötid men har aldrig gjort det tidigare, finns det en instruktion hur man gör?

Svar: Det bÀsta Àr att vÀnda sig till MATCHi support dÄ vi har avtal med dem att hjÀlpa alla vÄra medlemmar. FÄr du det inte att fungera i alla fall sÄ hör av dig till VTK: vaxholmstennisklubb@telia.com

 

FrÄga: Kommer inte klubben förlora intÀkter dÄ alla abonnemangs sÀgs upp?

Svar: NÀr man gör en förÀndring sÄ kan det ta lite tid innan man vant sig, dvs i början kanske det blir lite mindre bokningar. Vi Àr dock övertygade att pÄ sikt Àr detta rÀtt vÀg att gÄ och att tennisbanorna i vÄr tennishall kommer bli lika mycket bokade som de Àr idag.

 

FrÄga: Kan man pÄ nÄgot sett fÄ ett undantag sÄ att man fÄr behÄlla sitt tennisabonnemang?

Svar: Nej, alla dagens tennisabonnemang kommer att ersÀttas med som strötider. De tider som kommer att finnas bokade av klubben Àr:

 • Tennisskolan för barn & ungdomar och vuxna
 • Klubben har med tre lag i Svenska Tennisligan och vi har 7 hemmamatcher under 2022. Dessa matcher kommer att ha tider pĂ„ lördags eftermiddagar
 • Dubbelserien kommer att ett antal tider bokade för matcher pĂ„ tisdag och onsdag kvĂ€llar mellan kl 22-23
 • För TĂ€vlingar som klubben kommer att arrangera, som t ex Inne-KM och Panatta


FrĂ„ga: Om det visar sig att detta med bara strötider inte alls fungerar vad hĂ€nder dĂ„?

Svar: Styrelsen kommer utvĂ€rdera efter vĂ„rterminen 2022. Om det visar sig att det inte fungerade som vi hade hoppats sĂ„ kommer vi gĂ„ tillbaka till abonnemang igen och dĂ„ som de sĂ„g ut under höstterminen 2021. Men vi hoppas och tror att detta kommer fungera utmĂ€rkt och att fler kommer kunna spela tennis i tennishallen.

 


Har du fler frÄgor om denna förÀndring kontakta gÀrna oss i styrelsen (vaxholmstennisklubb@telia.com)

HĂ€lsningar styrelsen

 
2021-10-08

Grusbanan Ă€r fortfarande öppen för spel  

Även om det Ă€r en bit in i oktober sĂ„ Ă€r Vaxholm TK:s grusbana pĂ„ LĂ€gret fortfarande öppen för tennisspel. Hittar ni ingen tennistid inomhus eller vill njuta av tennis utomhus, passa pĂ„ att spela pĂ„ grusbanan dĂ„ den med stor sannolikhet kommer att stĂ€ngas ner för sĂ€songen inom nĂ„gra veckor.


Visst Ă€r det hĂ€rligt att spela utomhus. Det blir förhoppningsvis nĂ„gra fina höstdagar i oktober sĂ„ att det gĂ„r att spela ute ett par gĂ„nger till. Banan Ă€r i bra skick för tennisspel. Banan bokas via MATCHi.


Grusbanan 8 oktober 2021Grusbanan 8 oktober 2021
Grusbanan 8 oktober 2021Grusbanan 8 oktober 2021


HĂ€lsningar styrelsen

 

 
2021-09-27

Slutspelet i dubbelserien 2020-2021  

Torsdag den 23 september avgjordes Ärets dubbelserie i Vaxholms TK. Det Àr inte bara tennis denna kvÀll utan Àven mat och dryck serverades.


JÀtteroligt att nÀstan alla kunde nÀrvara under detta slutspel (23 av 24 dubbelspelare var med).


Som vanligt sÄ blev vinnaren av Ärets dubbelslutspel korad efter midnatt. Ett stort grattis till Freddy och Micke Klaving som besegrade HÄkan och Mats i finalen (bÄda paren hade spelat 3 matcher innan finalen sÄ 4 lite trötta spelare möttes i i finalen som ÀndÄ blev en vÀlspelad och spÀnnande match).

Det var mÄnga mycket jÀmna matcher under hela kvÀllen och flera av matcherna fick avgöras med ett supertiebreak! Bara ett av de fyra seedade paren kom till semifinal och inget seedat par kom till final. Ett tecken pÄ att det Àr vÀldigt jÀmnt och tufft i serien vilket Àr skoj och bra!

Finalparen i dubbelserien

Slutspels schemat


Planen Àr att starta upp nÀsta dubbelserie under oktober. Om nÄgon Àr intresserad av att hjÀlpa till att hÄlla i det sÄ Äterkom gÀrna till nÄgon styreslen.


HÀlsningar tÀvlingskommittén

 
2021-09-22

Spelschema för vÄra lag i Svenska Tennisligan

 

Snart startar Svenska Tennisligan 2021/2022. Klubben har tre lag med i Ă„r.

Nedan Àr de datum vi har hemmamatcher och vilka lag som Àr med i vÄra serier. Ni Àr varmt vÀlkomna att komma och titta. Mer information kommer vilka vi möter de olika datumen.


Herrar
Hemmamatch 1: Lördag 16/10

Hemmamatch 2: Lördag 27/11
Hemmamatch 3:
Lördag 22/1

Hemmamatch 4: Lördag 5/3


H35
Hemmamatch 1: Lördag 13/11
Hemmamatch 2: Lördag 4/12 
Hemmamatch 3: Lördag 15/1
Hemmamatch 4: Lördag 29/1
Hemmamatch 5: Lördag 12/2


D45
Hemmamatch 1: Lördag 9/10
Hemmamatch 2: Lördag 23/10
Hemmamatch 3: Lördag 11/12
Hemmamatch 4: Lördag 19/2
Hemmamatch 5: Lördag 12/3


Lagen i vÄra serier i Sv Ligaspel


HĂ€lsningar Vaxholms TK

 
2021-08-28

Finalerna i Ute-KM 2021

 

Lördagen den 28 augusti spelades DS och HD finalerna i Ute-KM 2021. Lördagens finalerna var tvungna att spelas inomhus pga av allt regn under veckan. Grusbanan var för mjuk för att spela pÄ, men pÄ söndagen den 29 augusti gick det att spela utomhus igen och dÄ spelade JS och HS finalerna.

Mycket vÀlspelade och bra finaler. Speciellt herrdubbel och juniorsingel finalerna var vÀldigt spÀnnande och oerhörd jÀmna matcher.


Damsingel:

1:a Yasmine Munir
2:a Sanna Evers


Damsingel final Ute-KM 2021

Herrdubbel:

1:a Henrik Mellberg/Stefan Svömmekjaer
2:a Pontus Warholm/Fredrik Odevall


Herrdubbel finalen Ute-KM 2021


Juniorsingel

1:a Sigge Hammar

2:a Lowe Odevall


Juniorsingel finalen i Ute KM 2021

Herrsingel

1:a Henrik Mellberg

2:a Pontus Warholm

 

Herrsingel Ute-KM 2021
Dagen innan lördagens finalerPokal och fika bord pÄ lördagens finaler
Yasmine KM-mÀstare i Ute-KM 2021
Publik under JS Ute KM 2021
Pris utdelning till JS finalisterna

Grusbanan pÄ fredag förmiddag, pokalerna till lördagens finaler, Yasmine Ute-KM mÀstare 2021, publik under söndagens finaler pÄ grusbanan och juniorfinalisterna framför prisbordet.


TĂ€vlingskommittĂ©n 

 
2021-08-12

Lottningen för Utomhus-KM 2021

 

Nu Àr lottningen och spelschemat klart för Ute-KM 2021


Lottning, spelschema och resultat (uppdaterad den 27 augusti 2021)


Klassen Damdubbel kommer att strykas i Ă„r pga av för fĂ„ deltagare. Vi hoppas att kunna ha en damdubbel pĂ„ Inne KM. 

 

Finalschemat har Ă€ndrats jĂ€mfört med det som stod i inbjudan. Det nya finalschemat Ă€r: 

Lördag 28/8:  14:00 Herrdubbel
                     16:00 Damsingel 

Söndag 29/8: 13:00 Juniorsingel

                     15:00 Herrsingel 

 

Lite praktisk information: 

 • Vi har allokerat 2 tim för varje match. Det borde vara gott om tid. 
 • AnvĂ€nd max 10 min för uppvĂ€rmning. 
 • PĂ„ spelschemat kan ni se att det finns reservtider (för de flesta matcher) bokade i hallen om vĂ€drets makter inte samarbetar. 
  • Notera att reservtiden kan skilja sig frĂ„n den ”officiella” speltiden. 
  • Ta med er inomhusskor om det skulle behövas. 
 • Matcherna spelas bĂ€st av tre (3) set med tie-break vid 6-6. Vid 1-1 i set spelas ett matchtie-break till tio (10) poĂ€ng istĂ€llet för tredje set. 
  • Detta gĂ€ller Ă€ven Juniorsingel. Dvs inga ”korta” set denna gĂ„ngen vilken Ă€r en Ă€ndring sedan inbjudan. 
 • Bollar kommer finnas vid domarstolen. 
 • TĂ€vlingsledningen har tagit hĂ€nsyn till de förbehĂ„ll som har meddelats i sĂ„ stor utstrĂ€ckning som möjligt. 
 • Om ni, av nĂ„got anledning, inte kan spela pĂ„ utsatt tid har ni tvĂ„ alternativ: 
  • Ge en WO 
  • Komma överens med er motspelare om en annan tid för matchen. Ev kostnader stĂ„r ni för sjĂ€lva. 
   • Kom ihĂ„g att matchen mĂ„ste bli fĂ€rdigspelad innan nĂ€sta match enligt spelschema. 
 • Vinnaren frĂ„n varje match skickar resultatet till oss pĂ„ vtktavling@hotmail.com eller per sms till Alex eller Magnus (nummer nedan). 

 

Kontakta Magnus eller Alex om ni har nÄgra frÄgor eller ser nÄgra misstag i spelschemat.


Lycka till!

TĂ€vlingskommittĂ©n 

 
2021-06-19

Sonja vann finalen i Corem Open

 

Wladde Wedenski dotter, Sonja (född 2008) vann finalen FS16B i BĂ„stad Corem Open JSM Race fastĂ€n hon Ă€r tre Ă„r yngre Ă€n de flesta. Sonja vann Ă€ven 2:a Pris i dubbeln i 14 Ă„rs klassen. Sonja representerar NĂ€sbyparks TK och trĂ€nar pĂ„ Good to Great tennis academy. 


Sonja brukar ibland trÀna med sin pappa/coach pÄ vÄra fina tennisbanorna i Vaxholm. Wladde Àr dÀremot ofta i vÄr tennishall dÄ han Àr trÀnare för bÄde nÄgra av klubbens barn- och vuxengrupper samt gör privatlektioner för klubbens medlemmar. Redan nu pÄ lördag Äker Sonja till Holland för att representera Sverige pÄ en av Tennis Europe turneringar och klÀttra upp pÄ internationella rankinglista.


Final i F16 i BĂ„stad
Final i FD 14 BĂ„stad Corem Open

 

Stort grattis Sonja och lycka till i fortsÀttningen!

 

HĂ€lsningar styrelsen 

 
2021-07-02

 

Vaxholms Tennisklubb bjuder in till Utomhus-KM 2021

 

TĂ€vlingen kommer att genomföras 14:e – 29:e augusti.

Klasser: Herrsingel (HS), Damsingel (DS), Herrdubbel (HD), Damdubbel (DD), Juniorsingel (JS)

 

I Ă„r kommer vi prova ett pool/gruppspel i singelturneringarna (baserat pĂ„ antalet deltagare per klass). Tanken Ă€r att alla (utom seedade spelare) kommer fĂ„ spela minst tvĂ„ matcher. Är det fĂ€rre Ă€n 4 deltagare i en klass spelas den inte. TĂ€vlingskommittĂ©n förbehĂ„ller sig rĂ€tten att bestĂ€mma tĂ€vlingsupplĂ€gg per klass beroende pĂ„ deltagarantal.

 

AnmÀlan:
Görs i Matchi i inloggat hĂ€r: https://www.matchi.se/facilities/vaxholmstennisklubb

Ligger som tvĂ„ aktiviteter - en för anmĂ€lan vuxenklasser och en för juniorklasser. Ange dĂ€r i fritext vilken klass ni vill spela samt eventuella förbehĂ„ll.

 

AnmĂ€lan Ă€r bindande och ska vara tĂ€vlingskommittĂ©n tillhanda senast söndag 8/8.

 

Tid:
Matcherna spelas pÄ helgerna samt vardagar efter kl. 16.00.

                    

Avgift:
200 kr för seniorer och 100 kr för juniorer oavsett antal klasser. Betalning sker i samband med anmĂ€lan i Matchi. 

 

Plats:
Grusbanan pÄ LÀgret. TÀvlingskommittén förbehÄller sig rÀtten att lÀgga matcher inomhus i Bollhallen och eventuellt pÄ andra banor.

 

Matcher:
Matcherna spelas bĂ€st av tre (3) set med tie-break vid 6-6. Vid 1-1 i set spelas ett matchtie-break till tio (10) poĂ€ng istĂ€llet för tredje set. JS startar pĂ„ 2-2 i game i varje set, i övrigt spelas matcherna som vanligt. Finalen i JS spelas frĂ„n 0-0.

 

FörbehÄll:
MÄste anges vid anmÀlan.

TÀvlingskommittén har rÀtt att inte godkÀnna vissa förbehÄll. Inga förbehÄll godkÀnns pÄ finalhelgen.

 

Lottning & Spelschema:
AnslĂ„s pĂ„ klubbens hemsida samt pĂ„ anslagstavlan vid grusbanan snarast efter att lottning och spelschema Ă€r klart. Lottning och spelschema skickas ut via mail till deltagarna innan tĂ€vlingen börjar.

OBS TÀvlingskommittén kommer inte skicka ut regelbundna uppdateringar, man Àr sjÀlv ansvarig för att kolla upp nÀr och var man spelar.

 

PreliminÀrt Finalschema

Lördag 28/8

Tid          Klass

14:30                  Damdubbel
16:00                  Herrdubbel

 

Söndag 29/8

Tid          Klass

13:00                  Juniorsingel

14:30                  Damsingel
16:00                  Herrsingel

  

TĂ€vlingskommittĂ©n:   Alex Abry                      070-233 62 16

                                   Magnus Rensfeldt           070-333 69 35

 
2021-06-17

Nyhetsbrev till alla VTM medlemmar

Den 9 juni skickade klubben ut ett Nyhetsbrev till alla VTK medlemmar. Nedan Àr en sammanfattning av nÄgra av punkterna. Om du inte fick detta Nyhetsbrev trots att du Àr medlem i Vaxholms TK, hör dÄ av dig till styrelsen: vaxholmstennisklubb@telia.com.


Ha en bra sommar och spela mycket tennis utomhus i sommar. Klubbens grusbana vid LÀgret Àr riktigt bra i Är igen!


Sammanfattning frÄn Nyhetsbrevet som skickades ut den 9 juni:

 

Ny Styrelse i VTK
Efter vÄrt konstituerandemöte sÄ har styrelsen följande roller och ansvar:


Ordförande:               John Parkinson
Vice ordförande:         Katja Ruud
Kassör:                      Michal Krzyzanski
Sekreterare:               Daniel Wetterskog
Vuxenansvarig:           Katja Ruud
Junioransvarig:           Fredrik Odevall
Informationsansvarig: Peter Jansson
KlubbmĂ€stare:            Maria Rahme
TĂ€vlingskommittĂ©:      Magnus Rensfeldt
TĂ€vlingskommittĂ©:      Alex Abry
Grusbaneansvarig:      Michal Krzyzanski
Grusbaneansvarig:      Daniel Wetterskog


Strötider
Det Àr ett stort intresse av att spela tennis i Vaxholm. MÄnga utanför bokar tennistider i vÄr tennishall dÄ det Àr en stor brist pÄ tennistider runt om i Stockholm. Det ska vara en fördel att vara medlem i VTK nÀr man bokar och spelar i Vaxholms TK. DÀrför beslöt styrelsen att höja timpriset för strötider för icke-medlemmar.


Priset för medlemmar Àr:
- röda tider: framför allt dagtid pÄ vardagar: 150 kr/timme
- blÄa tider: vardags kvÀllar och helger: 230 kr/timme


Icke-medlemmar i VTK fĂ„r betala 100 kr mer per timme. Är du medlem i VTK och betalt medlemsavgiften men Ă€ndĂ„ fĂ„r priset för en icke medlem. Det beror antagligen pĂ„ att du skapat fler medlemskap i VTK och det Ă€r bara ett som Ă€r aktivt. Kontakta dĂ„ MATCHi och be dem hjĂ€lpa dig sĂ„ att du bara har ett medlemskap.

Tennisabonnemang
Tennisabonnemangen inomhus slutar vecka 24, dvs söndag den 20 juni Àr sista dagen för tennisabonnemangen vÄren 2021. Första dagen för hösten 2021 Àr mÄndag den 16 augusti, dvs vecka 33. Klubben var tidiga i Är och har reda skickat ut fakturorna för höstterminen.

Tennishallen Àr öppen för spel hela sommaren, sÄ det gÄr utmÀrkt att boka strötider inomhus under hela sommaren.

Grusbanan pÄ LÀgret
Grusbanan Àr öppen sedan mitten av maj och flera har redan spelat tennis pÄ den fina banan.
Klubben Ă€r jĂ€tteglada att vi fĂ„r fortsĂ€tta att spela tennis pĂ„ grusbanan pĂ„ LĂ€gret en sommar till. 


Nytt för i Är Àr Àven att man bokar grusbanan via MATCHi. Det gör det mycket enklare att se om banan Àr ledig utan att behöva Äka till LÀgret. Priset för att spela i Är kommer att vara 120 kr/timme (för icke medlemmar kostar det 220 kr/timme).


Styrelsen har fÄtt in flera frÄgor kring de gamla speletiketter som anvÀndes nÀr man bokade grusbanan tidigare Är. Klubben kommer att lösa in dessa fram till och med sista juni. Det smidigaste Àr att ni skickar de till klubben Vaxholms Tennisklubb, Box 92, 185 22 Vaxholm. Glöm inte att ange namn! Alternativt lÀmnar ni etiketterna till nÄgon i styrelsen. För en speletikett fÄr ni ett klippkort som ni kan anvÀnda som betalning nÀr ni ska boka en timme pÄ grusbanan i MATCHi.


HĂ€lsningar styrelsen

 
2021-05-20

Grusbanan Àr öppen

Klubben Àr jÀtteglada att vi fÄr fortsÀtta att spela tennis pÄ grusbanan pÄ LÀgret (minst) en sommar till. Michal och Daniel frÄn styrelsen har jobbat mÄnga timmar under vÄren för att fÀrdigstÀlla den för spel nu under maj. HÀgglunds har valt att inte sköta grusbanan i Är, men de har hjÀlpt till med tips. De har lÄng erfarenhet av att sköta banan som varit kanon fin under mÄnga somrar.

Nu har grusbanan varit öppen ett tag och ett antal medlemmar och icke medlemmar har redan spelat. Nytt för i Ă„r Ă€r att man bokar grusbanan via MATCHi. Det gör det mycket enklare att se om banan Ă€r ledig utan att behöva Ă„ka till LĂ€gret. Priset för att spela i Ă„r Ă€r 120 kr/timme (för icke medlemmar kostar det 220 kr/timme).

Grusbanan 2021


Varmt vÀlkommen att boka tider och spela hÀrlig grustennis i Vaxholm!

HĂ€lsningar styrelsen

 
2021-04-22

Styrelsen beslutade att Àndra pÄ priserna för strötider

Det Àr mÄnga som bokar strötider i vÄr tennishall det senaste halv Äret. JÀttekul att intresset Àr stort. Styrelsen har nu i april tagit beslutet att ha olika priser för ströbokningar beroende om man Àr medlem i VTK eller inte. Det ska vara en fördel att boka tider i vÄr tennishall om man Àr medlem.


De nya priserna för bokning av strötider Àr följande:

Medlem i Vaxholms TK:

 - 150 kr/timme för röda tider

 - 230 kr/timme för blĂ„ tider


Icke-medlem i Vaxholms TK:

 - 250 kr/timme för röda tider

 - 330 kr/timme för blĂ„ tider


Se under fliken Tennistider & bokningar vilka tider som klassas röda respektive blÄa.


För att klassas som medlem sÄ ska man ha betalt medlemskapet för innevarande Är. Det Àr viktigt att man bokar med den e-mail adress som man har registrerat pÄ sitt medlemskap. Annars kommer MATCHi tolka dig som bokar som en icke VTK medlem Àven om du Àr det.


Har ni frĂ„gor kring detta sĂ„ hör av er till styrelsen - vaxholmstennisklubb@telia.com 


HĂ€lsningar styrelsen

Anslagstavla

1 januari 2023   NYTT

Klubbens tennisskola startar igen mÄndag den 9 januari

Vecka 2 startar klubbens tennisskola och vuxentennis för vĂ„rterminen. Om man inte hört nĂ„got sĂ„ har man en plats i samma grupp som i höstas. Tennisskolan för juniorer slutar i mitten av maj och alla skollov och helgdagar Ă€r tennisskolan instĂ€lld. 

 

1 januari 2023   NYTT

Bollmaskinen trasig

TyvĂ€rr sĂ„ Ă€r klubbens bollmaskin trasig, men vi försöker att reparera den. Klubben Ă„terkommer nĂ€r det gĂ„r att boka den igen. 

 

2 december 2022ï»ż

VTK Nyhetsbrev december 2022

Idag publicerade vi ett nytt Nyhetsbrev. Har du inte fĂ„tt det sĂ„ kan du hitrta det Ă€r: Vaxholms TK - Nyhetsbrev December -22 (gansub.com)

 

 


Sponsorer

VTK Partners

Guldsponsorer


Wolfbuilder


ICA Resarö


Fastighets MĂ€klarnaSilver- och bronssponsorer


SEB

maklarringen


FuturPension

 

 
 
 
 
 

Annonser

Boka privat lektioner i tennis

Klubben har tvÄ trÀnare som kan bokas för privat tennistrÀning. Kontakta dem direkt ifall du Àr intresserad:


Magnus Rindeby:
070 - 492 64 24

magnus@tennisroslagen.se


Wladde Wedenski:
070 - 797 6543

wladde@wedenski.tennisStrÀnga om ett tennisracket

StrÀnga om era tennisracket i Vaxholm, kontakta dÄ:

Göran HÀgglund: 070 - 155 36 08,


Marcus Thollin: 070 - 419 77 68


eller


Wladde Wedenski: 070 - 797 65 43


 

©2007 Vaxholms Tennisklubb
|
 Uppdaterad: 2023-01-02 |
|