Nyhetsarkiv 2018

2018-12-23

Vaxholms Tennisklubb bjuder in till Inomhus-KM 2019

TÀvlingen kommer att genomföras 21/1 - 27/1.

Klasser: Herrsingel (HSA & HSB), Damsingel (DSA & DSB), Herrdubbel (HD), Damdubbel (DD), Mixdubbel (MD), Juniorsingel (JSA födda -06 och tidigare & JSB födda -07,-08).

 

JSA Ă€r för de lite Ă€ldre och mer matchvana juniorerna. Den klassen spelas som en vanlig utslagsturnering. JSB Ă€r för de lite yngre juniorerna som Ă€r sugna pĂ„ att testa pĂ„ matchspel. DĂ€r anpassas matcherna efter spelnivĂ„ och antal deltagare. Är det fĂ€rre Ă€n 4 deltagare i en klass spelas den inte. TĂ€vlingskommittĂ©n förbehĂ„ller sig rĂ€tten att slĂ„ ihop klasser vid lĂ„gt deltagarantal.

 

AnmĂ€lan:    Via mail: vtktavling@hotmail.com

                    AnmĂ€lan Ă€r bindande och ska vara tĂ€vlingskommittĂ©n tillhanda senast söndagen den 13/1.

 

Tid:              Matcherna spelas pĂ„ helgerna samt vardagar efter kl. 17.00.

                    

Avgift:         150 kr för seniorer och 100 kr för juniorer oavsett antal klasser. Betalning skall vara inbetald innan första match till bankkonto: SEB 5330 33 072 45                           eller via Swish till nummer: 123 335 09 15. Skriv ditt namn som referens.

 

Plats:           Vaxholms Tennisklubbs inomhusbanor - PetersbergsvĂ€gen 3

 

Matcher:      Matcherna spelas bĂ€st av 3 set med tie-break vid 6-6. Vid 1-1 i set spelas ett matchtie-break till 10 poĂ€ng istĂ€llet för tredje set. JSA startar pĂ„ 2-2 i game i varje                      set, i övrigt spelas matcherna som vanligt. Finalen i JSA spelas frĂ„n 0-0.

 

Domare:       Spelarna dömer sjĂ€lva fram till final. Finalerna döms av tĂ€vlingsledningen.

 

FörbehĂ„ll:    MĂ„ste anges vid anmĂ€lan. Inga förbehĂ„ll under eventuell finalmatch godtas.

 

Lottning:      AnslĂ„s pĂ„ anslagstavlan i tennishallen och hĂ€r pĂ„ klubbens hemsida www.vaxholmstennisklubb.se snarast efter att lottning och spelschema Ă€r klart.                                         OBS! Lottning och spelschema skickas inte ut via mail.

 

TĂ€vlingskommittĂ©n:   Linus Amneryd         070-646 62 22

 Douglas Parkinson    070-878 88 79

 

Finalschema – söndag 27/1

 

Tid        Bana 1                Bana 2

10:00    Mixdubbel          Juniorsingel A     

11:30    Herrdubbel         Damdubbel        

13:00    Damsingel A       Herrsingel B

14:30    Herrsingel A       Damsingel B 
2018-12-03

Rekordstort intresse för Ärets JuniorPanatta!

Lördagen den 1 december var det dags för den traditionella JuniorPanattan i nya tennishallen. Inte mindre Àn 22 av klubbens barn och ungdomar stÀllde upp i Panattan, som har blivit en uppskattad klubbtÀvling. Killar och tjejer, födda mellan 2004 och 2008, tÀvlade i tvÄ grupper i dubbelmatcher med gamerÀkning. Mellan matcherna genomfördes en spÀnnande sten-sax-pÄse-tÀvling med tre lyckliga vinnare som fick varsin VTK-tröja!

Extra kul i Är var sÄklart det stora deltagarantalet! Men ocksÄ att lÀktaren var vÀlbesökt av förÀldrar och syskon som hejade och fick se pÄ mycket bra och spÀnnande tennis! Vi fikade, spelade pricken och Ät pizzabuffé pÄ uppdukat lÄngbord. Dagen avslutades med prisutdelning till alla som varit med. Vinnare i ena gruppen var Emil Lind och Max Grönkvist och i andra gruppen Joel Sjöstrand och Matteus Taina - stort grattis till dem!

JuniorPanatta 2018
JuniorPanatta 2018
JuniorPanatta 2018
JuniorPanatta
JuniorPanatta
JuniorPanatta

Tack ocksÄ till Nils Thollin och Victor Persson som var med och höll bra ordning pÄ banorna, inspirerade och hjÀlpte till att göra dagen mycket lyckad!

BÀsta hÀlsningar
Marcus Thollin och Ulf Persson

 

 
2018-11-30

Vill du ha ett tennisabonnemang i Vaxholm?

Nu Ă€r snart den fösta terminen i  vĂ„r nya hall med tvĂ„ banor till Ă€nda och det har varit en fantastisk belĂ€ggning avseende bĂ„de abonnemang och bokningar av strötider.


Men nÄgra abonnemang har sagts upp inför vÄrterminen och dessa Àr (uppdaterad 17 december):
                        
Dag
Tid
Bana
Kostnad
MĂ„ndagar
kl 17-18
Bana 2
190 kr/tim     Not 1
Onsdagar
kl 17-18
Bana 2190 kr/tim     Not 2
Torsdagar
kl 16-17Bana 2120 kr/tim
Söndagar
kl 8-9
Bana 2190 kr/tim

Not 1. De som har denna abonnemangstid vill hyra ut den i 5-10 veckor i taget pga skada. Denna abonnemangstid Àr dÀrför bara ledig (under delar av) vÄren 2019.
Not 2. Tiden pÄ onsdagar 17-18 kan i framtiden komma att anvÀndas för ungdomstrÀning.

Dessa Ă€r nu ute till försĂ€ljning/teckning för nya abonnenter och det Ă€r först till kvarn som gĂ€ller! Utöver de ”attraktiva tiderna” ovan, sĂ„ finns det naturligtvis mĂ„nga ”billiga”  lediga tider pĂ„ dagtid samt sena fredags- och lördagskvĂ€llar.

Om det Àr sÄ att ingen av tiderna ovan passar för ögonblicket sÄ gÄr det bra att teckna sig pÄ en framtida vÀntelista.

Hör gÀrna av er !
Tommy Svensson
Ordf Vaxholms Tennisklubb
 

 
2018-11-25

Vad som hÀnder inom Vaxholms Tennisklubb

Efter en termin med tvĂ„ tennisbanor inomhus kan vi konstatera att det har blivit ett stort lyft för tennisen inom klubben! Antalet medlemmar i Vaxholms TK har ökat kraftigt och nu Ă€r det alltid fler i hallen som spelar tennis. Riktigt roligt att prata med andra tennismedlemmar bĂ„de innan och efter sin tennistid. Vi Ă€r nu en ”riktig” tennisklubb som Ă€ven har börjat spela seriematcher mot andra tennisklubbar.

Vi har tvÄ lag med i Svenska tennisserien inomhus 2018. Ett dam- resp herrlag.

Delar av damlaget i serien 2018

NÄgra av damerna i damlaget i serien hösten 2018

Följande matcher har spelats under hösten 2018:
Seriespel hösten 2018
 
TvĂ„ nya tennisbanor med ny belysning, nya domarstolar och nya bĂ€nkar. Vi har Ă€ven fĂ„tt en helt ny kafeteria. Vi har bildat en grupp som planerar hur vi ska möblera kafeterian sĂ„ att det ska bli naturligt och Ă€nnu trevligare att stanna i tennishallen för att umgĂ„s med andra medlemmar. Detta arbete ska vara klart i början av vĂ„ren.

I mitten av november satte kommunen upp en skylt som förmedlar att Vaxholms TK hĂ„ller till i Bollhallen:
Nya fasaden pÄ Bollhallen

Har ni frÄgor till styrelsen eller förslag pÄ saker som vi borde göra, sÄ skriv gÀrna ett mail till klubben: vaxholmstennisklubb@telia.com
Den
senaste information vad som hĂ€nder inom klubben fĂ„r du alltid pĂ„ vĂ„r hemsida: www.vaxholmstennisklubb.se
 
HĂ€lsningar styrelsen i Vaxholms TK

 
 

 
2018-11-13

Vaxholms Tennisklubb bjuder in till JuniorPanatta 2018

JuniorPanatta Àr en dubbelturnering för klubbens barn/juniorer som vill prova pÄ att tÀvla under lekfulla former. Vi kommer sÀtta samman jÀmna dubbelpar som spelar kortare matcher dÀr alla fÄr möta alla.

Mellan matcherna kommer det ordnas lekar och tĂ€vlingar och vi avslutar med rundtennis och en trevlig middag och prisutdelning för alla som varit med. Under eftermiddagen finns det kaffe, fika och frukt pĂ„ plats – bĂ„de för spelare och publik.

 
NĂ€r:         Lördagen den 1 december, kl 14:00 – 18:00
Var:         Nya tennishallen, Vaxholm                         
Vem:        Pojkar och flickor födda 2003-2008             
AnmĂ€lan:  Senast söndag 25 november                      


I JuniorPanattan fĂ„r du chans att spela med bĂ„de yngre och Ă€ldre, tjejer och killar, oerfarna och erfarna tenniskompisar. Och det viktigaste av allt – en rolig dag med kompisar och mycket tennis!

AnmÀlan:
Senaste anmÀlningsdag Àr söndag 25 november. AnmÀlan sker till Marcus Thollin pÄ marcus.thollin@gmail.com. Ange barnets namn, födelseÄr samt eventuell allergi/specialkost. AnmÀlan Àr bindande för att vi ska kunna planera dubbelpar och spelschema. Ni anmÀler er individuellt (vi sÀtter samman deltagarna i jÀmna par).

AnmÀlningsavgift:
100 kr per person. AnmÀlningsavgiften betalas kontant eller med Swish senast pÄ speldagen.

TĂ€vlingsledning och telefon:
Marcus Thollin (070-419 77 68), Ulf Persson (070-769 18 40)

Mycket vÀlkomna!

 
2018-11-12

 

Ladies Open 2018

VTK:s Ärliga damdubbelturnering, lördagen den 10 november slog deltagarrekorded

LO som för första gÄngen spelades pÄ tvÄ banor hade ett stort intresse hos klubbens medlemmar. 20 damer uppdelade i 10 jÀmna spelpar kÀmpade om bÄde matchpoÀng, gameskillnader och
bonuspoÀng.

Deltagera i Ladies Open 2018

Turneringen spelades i tvÄ grupper dÀr alla lagen i gruppen fick möta varandra i 25-minutersmatcher. Mellan matcherna var det energipÄfyllning, tennissnack, hejande och peppande. Den stenhÄrda disciplinen med att inte förlora en minut pÄ banan fungerade perfekt och alla 20 matcher spelades pÄ vÄra 4 timmar.

Det par som lyckades dra ihop flest matchpoÀng efter mÄnga jÀmna matcher med bÄde lÄnga fina bolldueller och strÄlande nÀtspel blev SOFIA STEEN och TINA MALMROS. Stort grattis
till er och stort tack till alla övriga fina insatser bÄde pÄ banan och pÄ lÀktaren frÄn bÄde spelare och övrig publik.

Segrare i Ladies Open 2018
Sofia and Tina blev Ă„rets Ladies Open vinnare

UtifrÄn Ärets stora intresse hoppas vi att ytterligare utvidga Ladies Open 2019.


HĂ€lsningar
Monica Dreijer och Barbro-Ann Liljeroth

 
 

 
2018-10-20

Ladies Open 2018 spelas lördag den 10 november

Äntligen dags för 2018 Ă„rs Ladies Open! VTK:s Ă„rliga damdubbelturnering kommer att arrangeras lördag den 10 november klockan 14-17 i tennishallen.

LO kommer för första gÄngen att spelas pÄ tvÄ banor, dvs mer speltid, högre tempo och mindre vÀntan mellan matcherna.

Du anmÀler dig sjÀlv sÄ delar vi in paren för att fÄ sÄ jÀmn spelnivÄ som möjligt. Vi gör ett spelschema med kortare matcher dÀr alla ska fÄ sÄ mycket speltid som möjligt.

För den lĂ„ga anmĂ€lningsavgiften pĂ„ 150:- fĂ„r du massa roligt tennisspel, trĂ€ffa nya och gamla tenniskompisar, frukt, dryck och energitillskott under turneringens gĂ„ng samt fina priser.  Bra tillfĂ€lle för dig som inte provat dubbel eller matchspel tidigare.

AnmÀlan gör du genom att maila monica.dreijer@telia.com samt swisha 150:- till 070-6411430. Sista anmÀlningsdag Àr söndagen den 4/11, men max Àr 16 deltagare, sÄ skicka din anmÀlan redan idag. Har du frÄgor maila Monica.

Varmt vÀlkommen till Ärets roligaste tennisdag

Monica Dreijer och Barbro Ann Liljeroth

 
2018-09-26

Herrarnas dubbelslutspel 2017/2018 avgjord

En tradition inom VTK Àr att spela herrarnas dubbelslutspel under vÄren efter att alla mött alla i serien. Men dÄ tennishallen var stÀngd i vÄras flyttades detta slutspel till hösten istÀllet. Slutspelet avgjorde kvÀllen den 25 september 2018.

NĂ„gra nyheter i detta slutspel var att alla 8 par som fullföljde serien var med i slutspelet och spelade. Det betyder att det spelades 4 kvartsfinaler. En annan nyhet för Ă„ret var att de som vann sina kvartfinaler spelade i ”A” semifinalerna men att de som förlorade gick till ”B” semifialerna. Det betyder att alla fick spela minst tvĂ„ dubbelmatcher. Mellan alla matcher sĂ„ Ă„t det smörgĂ„stĂ„rta som Jon hade bestĂ€llt. Mycket gott. Vatten och jos var mycket populĂ€rt under kvĂ€llen dĂ„ alla spelade mĂ„nga tennismatcher.

 

Totalt spelades det 10 dubbelmatcher under kvÀllen. BÀst av tre set gÀllde och vid 1-1 i set spelades ett supertiebreak. MÄnga matcher var jÀmna sÄ flera supertiebreak spelades vilket var roligt. FastÀn matcherna började kl 20:00 sÄ hann vi spela klart precis före midnatt. Detta tack vare att vi nu har tvÄ tennisbanor.

 

Resultatet frÄn de tvÄ finalerna var:

A finalen segrade Äter Jon Söderblom och Marcus Tholin. I finalen mötte de Filip Sten och Henrik Schmidt. Resultatet blev 2-0 till Jon/Marcus.
Herrarnas dubbelslutspel den 25 sept 2018


I B finalen vann HÄkan Torbjörnsson och Adam Kviman mot Linus Amneryd och Göra HÀgglund med 2-1 i set. HÄkan spelade med Mats Atterwall fram till finalen. Mats inte kunde stanna kvar och spela finalen.

 

En mycket rolig kvÀll med mycket tennis!

Serieansvarig inom VTK

Jon Söderblom

 

 
2018-09-18

Vaxholm har tvÄ lag med i Svesnka Tennisserien

Som nÀmndes under ordförande Tommy Svenssons tal pÄ invigningen har byggnationen av den nya hallen med tvÄ tennisbanor möjliggjort att Vaxholms Tennisklubb kan vara med och tÀvla i Svenska Tennisserien. TvÄ lag Àr anmÀlda, ett damlag och ett herrlag.

Damlaget spelar i division 3 som bestÄr av 6 lag. Herrlaget spelar i division 5 som ocksÄ bestÄr av 6 lag. Alla lag möter varandra en gÄng, antingen pÄ hemma- eller bortaplan. Ett möte bestÄr av totalt fyra matcher, tre singelmatcher och en dubbelmatch. NÀr alla omgÄngar Àr spelade, sammanstÀllt antal vunna matcher, och det laget som vunnit flest matcher flyttas upp en division.

 

Nedan framgÄr vilka datum dam- respektive herrlaget spelar sina hemmamatcher. SjÀlvfallet roligt om sÄ mÄnga som möjligt kommer och beskÄdar hemmamatcherna och hejar fram Vaxholms-lagen till segrar.
 

Vaxholm (Damer) - Gustavsberg TK 6 oktober kl 14

Vaxholm (Damer) - NynĂ€shamn TK 13 oktober kl 14

Vaxholm (Herrar) - SödertĂ€lje Pershagen TK 27 oktober kl 14

Vaxholm (Herrar) - NynĂ€shamn TK 24 november kl 14

  

Damlaget representeras av:

Anna Dandenell
Annica Magnusson
Annika Rudestad
Charlotte Fabricius
Eva Englund
Helena Herolf
Helene Lindtrand Odevall
Malin Sjöstrand
Sara EllsÀter
Stephanie Oscarsson
Susanne Karlsson
Yasmine Ekman Munir

Herrlaget representeras av:

Claes Hedin
Douglas Parkinson
Linus Amneryd
Rasmus Parkinson
Jonathan Söderblom


Styrelsen

 
 

 
2018-09-10

Tacka alla för att ni hjÀlpte till att göra invigningsfesten lyckad

Lördag den 8 september hade Vaxholms TK sin invigning av nya tennishallen. PĂ„ eftermiddagen var det Ă¶ver 100 personer i hallen som provade pĂ„ att spela tennis, deltog i trekamp & frĂ„gesport och fikade. Klubben bjud pĂ„ allt.

PÄ kvÀllen var det invigningsfest för alla vuxna medlemmar. Runt 75 medlemmar var nÀrvarande. Det var tal av Tommy Svensson, klubbens ordförande, och Magnus Norman, uppvisningsmatcher, middag och Kahoot. En riktigt trevlig och lyckad.

Bilder frÄn invigningsdagen:


Tommy hÄller invigningstaletTommy ska klippa bandet
Bandet klippt
JuniortrÀnare
Publik tittar pÄ aktiviteterna pÄ tennisbanorna
Prova pÄ tennis
Prova pÄ tennis
Prova pÄ tennis
Vila mellan passen
Trekamp
Tre kamp under invigningen
Trekamp och prova pÄ tennisKul med tennis
Magnus hÄller ett tennistalTal av Tommy och Magnus
Styrelsen och Magnus
Uppvisningsspelare i dubbeln
Glada styrelsemedlemmar
Jesper vann Àven kvÀllens Kahoot
InvigningstÄrtan
Mingel under kvÀllenHÀlsningar styrelsen och invigningskommittén

 
 
 
 
 
 
 

 
2018-09-05

Öppet hus den 8 sept 2018

 
2018-08-25

Finalerna i Ute-KM 2018

Tre av finalerna spelades under helgen 25 -26 augusti. Lördagen bjöd pĂ„ en strĂ„lande bra dag för ute-tennis. Torsdag den 30 augusti spelades en mycket vĂ€lspelad herrsingel A match.

Resultaten frÄn finalerna Àr:

Damsingel:
1) Malin Sjöstrand
2) Helene Lindstrand Odevall

Damsingel i Ute-KM 2018

Herrdubbeln
1) Douglas och John Parkinson
2) Linus Amneryd och Sebastian Baehre


Herrdubbel i Ute-KM 2018

Herrsingel B
1) Filip Sten
2) Nils de la Salle

Herrsingel B Ute-KM 2018


Herrsingel A
1) Niklas Nestlander
2) Claes Hedin

Herrsingel A i Ute-KM 2018

HÀlsningar tÀvlingskommittén
Linus och Douglas

 

 
2018-08-07

Spelschema för Ute-KM 2018

Nu Ă€r lottningen och spelschemat klart för Ă„rets Ute-KM. Ute-KM kommer i Ă„r att spelas mellan den 11 och 25 augusti pĂ„ grusbanan pĂ„ LĂ€gret i Vaxholm. Alla finaler kommer att spelas lördagen den 25 augusti.

Lottningen och spelschema Àr följande:
- Spelschema (uppdaterat den 18 augusti)
- Herrsingel (HSA)
- Herrsingel (HSB)
- Damsingel
- Herrdubbel (HD)

TyvÀrr var det för fÄ anmÀlda i de övriga klasserna.

Lycka till med era matcher!


HÀlsningar tÀvlingskommittén
Linus och Douglas

 
2018-08-06

Stor invigningsfest med uppvisningsmatcher lördag den 8 september

Alla i Vaxholm Àr vÀlkomna till If-hallen för att fira att VTK nu har tvÄ inomhusbanor. Allt Àr klart i tennishallen, sÄ ni som har tennisabonnemang kommer att starta vecka 33 som vanligt, dvs mÄndag den 13 augusti.

För att fira att vi Àntligen har tvÄ helt nya Plexipavebanor sÄ kommer klubben arrangera ett öppet hus, prova-pÄ-tennis, fika, tÀvlingar, uppvisningsmatcher med mera under dagen. SÄ boka in denna dag redan nu.

Alla medlammar med respektive Ă€r Ă€ven bjuda pĂ„ festligheter pĂ„ kvĂ€llen. Mat & dryck, bra uppvisningsmatcher och tĂ€vlingar med fina priser.
OSA senast den 26 augusti till vaxholmstennisklubb@telia.com om du vill vara med pĂ„ kvĂ€llen. AnmĂ€lan Ă€r bindande.

För mer information om dagen och kvÀllen, se:
 - Öppet hus i nya tennishallen

 - Invigningsfesten pĂ„ kvĂ€llen


HÀlsningar invigningskommittén

 
2018-07-13

Inbjudan till Ute-KM 2018

Ute-KM kommer i Är att spelas mellan den 11 och 26 augusti pÄ grusbanan pÄ LÀgret i Vaxholm. Alla finaler kommer att spelas helgen den 25-26 augusti.

Följande klasser finns i Ärets Ute-KM:
 - Herrsingel (HSA & HSB)
 - Damsingel (DSA & DSB)
 - Herrdubbel (HD)
 - Mixdubbel (MD)
 - Damdubbel (DD)
 - Juniorsingel (JSA & JSB)
 - Seniorsingel (SS)

AnmÀl dig redan idag genom att maila vtktavling@hotmail.com
Sista anmÀlningsdag Àr söndagen den 5 augusti kl. 18.


För mer information, se UTE-KM INBJUDAN


HÀlsningar tÀvlingskommittén
Linus och Douglas

 
2018-06-21

Hur vĂ„ra tennisbanorna ser ut nu runt midsommar

Tennishallen har inte öppnat Ă€nnu, men det Ă€r inte lĂ„ngt kvar nu! NĂ€t mellan tennisbanorna, domarstol och bĂ€nkar saknas t ex.

SÄ hÀr ser tennishallen ut dagarna innan midsommar:


HĂ€lsningar styrelsen

 
2018-05-22

Nya tennisbanorna börjar bli klara för spel

Nu Àr et inte lÄngt kvar innan vi kan spela pÄ vÄr tvÄ nya tennisbanor inomhus. Planeringen Àr att banorna ska vara klara nÄgon gÄng i juni.

NÄgra bilder över tennisbanorna och vÄr nya kafeteria:


Kafeterian sommaren 2018
Tennisbanorna sommaren 2018
Tennisbanrna med nya fÀrger

HĂ€lsningar styrelsen

 
 

 
2018-04-23

Invigningsfest lördag den 8 september

Klubben planerar att arrangera en stor invigningsfest lördag den 8 september. Det kommer att bli festligheter under eftermiddagen för hela familjen och sedan middag pÄ kvÀllen.

I juni Àr planen att den andra inomhus tennisbanan ska vara klar. Det kommer vi att fira efter sommaren med en stor invigningsfest. Mer information kommer under vÄren, men boka redan nu upp eftermiddagen och kvÀllen lördag den 8 september!
HÀlsningar invigningskommittén

 
2018-04-23

2019-05-02Grusbanan pÄ LÀgret kommer att öppnas under maj

Vaxholm Stad kommer att göra om grusbanan pÄ LÀgret till parkeringsplatser, men tennisklubben kommer att fÄ ha kvar den under sommaren 2018.

Detta kan vara sista sommaren som VTK har kvar grusbanan pÄ LÀgret. SÄ passa pÄ att spela mycket tennis utomhus i Är.

HĂ€lsningar styrelsen

 
2018-03-05

Till hösten kommer Vaxholms TK ha tvÄ Plexipave tennisbanor

Som ni har sett sÄ har det hÀnt mycket utvÀndigt den senaste mÄnaden nÀr det gÀller utbyggnaden av tennishallen.


   25 september 2017 13 oktober 2017
3 februari 2018
 25 februari 2018


Med stor sannolikhet kommer vÄrterminen tyvÀrr bli instÀlld, men till hösten kommer vi ha tvÄ nya Plexipavebanor. Nu jobbas det framför allt inomhus. Saker som ska göras inomhus Àr bland annat:

- Göra en betongplatta för den nya tennisbanan (bana2) och sedan lĂ€gga en Plexipave bana pĂ„ detta
- LĂ€gga ny belĂ€ggning pĂ„ tennisbana 1 (den befintliga)
- Tennisbana1 kommer att flyttas nĂ„got nĂ€rmare korridoren
- FĂ€rgen pĂ„ de tvĂ„ tennisbanorna kommer att vara blĂ„ och grön istĂ€llet för röd och grön som vi hade tidigare
- All belysning kommer att bytas ut
- VĂ€gg och pelare mellan bana1 och bana2 kommer att tas bort och ett nĂ€t sĂ€tts upp som avskiljare mellan banorna
- Samtidigt kommer vi renovera och frĂ€scha upp kafeteria omrĂ„det vid entrĂ©n


NÄgra bilder hur det sÄg ut den 19 februari inne i hallen:

19 februari 2018
19 februari 2018
19 februari 2018

VĂ€nstra bilden: bana1 under skyddsplast
Mitten bilden: bana2 till vĂ€nster och bana1 till höger
Höger bild: Bana2 med gamla yttervĂ€ggen kvar med If-skylten (denna vĂ€g ska tas bort)               

Sommaren Àr hÀrlig, men det Àr nÀstan sÄ att man redan nu lÀngtar till hösten sÄ att man fÄr se och börja spela pÄ vÄra nya tennisbanor!

Alla som stod i klubbens kölista för att fÄ ett abonnemang har blivit kontaktade. Det finns dock abonnemangstider kvar ifall ni önskar en tid eller kÀnner nÄgon som vill ha en tid. Klubben kommer under vÄren att gÄ ut till personer utanför klubben för att sÀlja de tider som idag finns kvar. Kontakta Tommy Svensson ifall du vill veta mer om klubbens abonnemangstider. Har ni frÄgor sÄ hör av er till nÄgon i styrelsen.

Hoppas att vi ses pÄ Ärsmötet söndag den 11 mars kl 15 i Spegelsalen (bredvid kafeterian) pÄ Campus.

HĂ€lsningar styrelsen

 
 

Anslagstavla

1 januari 2023   NYTT

Klubbens tennisskola startar igen mÄndag den 9 januari

Vecka 2 startar klubbens tennisskola och vuxentennis för vĂ„rterminen. Om man inte hört nĂ„got sĂ„ har man en plats i samma grupp som i höstas. Tennisskolan för juniorer slutar i mitten av maj och alla skollov och helgdagar Ă€r tennisskolan instĂ€lld. 

 

1 januari 2023   NYTT

Bollmaskinen trasig

TyvĂ€rr sĂ„ Ă€r klubbens bollmaskin trasig, men vi försöker att reparera den. Klubben Ă„terkommer nĂ€r det gĂ„r att boka den igen. 

 

2 december 2022ï»ż

VTK Nyhetsbrev december 2022

Idag publicerade vi ett nytt Nyhetsbrev. Har du inte fĂ„tt det sĂ„ kan du hitrta det Ă€r: Vaxholms TK - Nyhetsbrev December -22 (gansub.com)

 

 


Lediga Bantider

Sponsorer

VTK Partners

Guldsponsorer


Wolfbuilder


ICA Resarö


Fastighets MĂ€klarnaSilver- och bronssponsorer


SEB

maklarringen


FuturPension

 

 
 
 
 
 

Annonser

Boka privat lektioner i tennis

Klubben har tvÄ trÀnare som kan bokas för privat tennistrÀning. Kontakta dem direkt ifall du Àr intresserad:


Magnus Rindeby:
070 - 492 64 24

magnus@tennisroslagen.se


Wladde Wedenski:
070 - 797 6543

wladde@wedenski.tennisStrÀnga om ett tennisracket

StrÀnga om era tennisracket i Vaxholm, kontakta dÄ:

Göran HÀgglund: 070 - 155 36 08,


Marcus Thollin: 070 - 419 77 68


eller


Wladde Wedenski: 070 - 797 65 43


 

©2007 Vaxholms Tennisklubb
|
 Uppdaterad: 2023-01-02 |
|