Klubbpolicy

Klubben har tagit fram ett policy dokument

Detta är ett jätteviktigt område som vi inte haft några problem med. Klubben ser dock detta som ett mycket viktigt ämne så därför har styrelsen tagit fram ett policy dokument. Detta är något som alla ska följa och har ni synpunkter så hör av er till någon i styrelsen.

VTK:s mål är att bedriva vår tennis så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt, psykiskt som socialt. VTK skall vara ett föredöme som organisation, fri från mobbing och droger. Klubben skall aktivt verka för att i vår ungdomsverksamhet skapa alkohol- och tobaksfria verksamheter och miljöer.

Ser ni någon som inte följer detta så hör av er till styrelsen eller till någon av våra tennistränare. Denna policy gäller först och främst vår ungdomsverksamhet, men alla ska som sagt följa den.

>> Länk till VTK:s policy dokument (2013-10-08)

Lycka till med er tennis!
styrelsen

If Skadeförsäkring