Seriespel
Amnäl dig till VTKs uppskattade seriespel. När man väl har förstått sig på hur det fungerar utvecklas man som spelare och träffar många vaxholmare, och en del andra.

Singelserien herrar
Spelet sker på individuell nivå och alla är varmt välkomna att deltaga. Är du intresserad kontaktar du någon av följande samordnare. Ibland är det väntetid att få spela i någon av serierna, men ibland kan du också få hoppa in om någon på grund av skada eller sjukdom måste dra sig ur.

Jon Söderblom, 070-760 81 20 80, jon.soderblom@staffing.se

» Seriespel herrsingel 2017 (2017-08-23)

Singelserien damer

Jon Söderblom, 070-760 81 20 80, jon.soderblom@staffing.se

» Seriespel damsingel 2017 (2017-10-18)

Dubbelserien herrar
Resultatet från dubbelserien 2016-2017. Återkommer om anmälan för 2017 - 2018.

» Seriespel herrdubbel 2017-2018

Dubbelserien damer

» Seriespel damdubbel våren 2014

Ingen damdubbelserie planeras hösten 2016, men finns det intresse av att starta en ny omgång så kontakta Jon.

Mixeddubbel
Vill du vara med i en mixeddubbel serie under hösten 2016 - våren 2017, hör då av dig till Jon.
Konatktperson: Jon Söderblom, 070-760 81 20 80, jon.soderblom@staffing.se

Juniorer
Ulf Persson, 08-732 47 26,
ulfmaria@yahoo.se

Interna Dubbelserien 2011/2012
Dubbelserien 2011/2012 avslutades onsdagen den 28 mars med finalspel i form av en utslagsturnering mellan de 4 bäst placerade paren.

Grundspelet
I grundspelet, som genomfördes mellan oktober 2011 och mars 2012, möttes nio par i ett divisionsspel där alla har mött alla.

Segrade i grundspelet gjorde Douglas Parkinson/Linus Amneryd, tätt följda av paret John Parkinson/Rasmus Parkinson. Dom här två paren stod i en klass för sig, men sedan var det mycket hårt.

Trea blev paret Håkan Torbjörnsson/Mats Atterwall, endast en poäng före Frantisec Zvrskovec / Christoffer Zvrskovec

Femte placeringen delades mellan paren Ulf Hägglund/Göran Hägglund  och Dan Pierre/Nils de la Salle och de tre paren som anslöt därefter var i nämnd ordning Jan Ögren/Ralph Jacobsson, Filip Sten/Staffan Stockeld och Thomas Hansen/Per Diller.

Slutspelet
På kvällen onsdagen den 28 mars spelades således en finalomgång i form av en utslagsturnering mellan de fyra bäst placerade paren. Det var nu som de slutgiltiga segrarna skulle koras.

En fulltalig publik, mest bestående av dubbelspelare som inte hade kvalificerat sig till slutspelet samt några respektive, hade mött upp, och bjöds inte bara på fantastiskt bra dubbelmatcher utan kunde dessutom njuta av en delikat smörgåstårta från Annes Catering.

Efter två spännande ”semifinaler” så blev det ettan och tvåan från grundspelet, Parkinson/Amneryd och Parkinson/Parkinson, som tog sig till finalen. I finalen blev ungdomarna Douglas och Linus motståndarna övermäktiga och efter en mycket rafflande, hårtslående och spännande match, så kunde segersiffrorna skrivas till 4-1, 4-2.

Detta var första gången som vinnarna var med i dubbelserien och dom satte alla på plats på direkten!!

Grattis Douglas och Linus!

Dubbelserieansvarig
Tommy Svensson

Dubbelserien hösten 2010
Nu är den kommande Dubbelserien fulltecknad och vi hälsar det nya paret Håkan Torbjörnsson / Mats Atterwall välkomna och naturligtvis även Rasmus Parkinson (ibland kanske utbytt mot bror Douglas), som kommer att spela med pappa John.

Serien startar vecka 42 och spelas på bokade tider tisdagar 22-23 och onsdagar 22-23. Avgiften är 400 kr / par, vilken kan betalas kontant till undertecknad när vi träffas, eller om så önskas, sättas in på SEB-konto 5330-00 286 39. Glöm inte att notera avsändare. Spelregler, schema etc hittar ni i de bifogade filerna.

Kör det ihop sig med t ex skadad spelare, så kan jag hoppa in som reserv. Om ni inte kan/ska spela på en tid så kan ni väl annonsera ut den lediga tiden bland de övriga deltagarna, så kanske den kan användas till någon annan match.

Resurser för att utveckla ditt spel

» Tennisspelets regler (Svenska Tennisförbundet 2004)

» Träningstips
Ron Waite
turbocharges your tennis game with tennis tips, strategy considerations, training and practice regimens.

» If Stockholm Open

tennisboll