Damtennis

Damtennis i grupp

VTK har mÄnga damer som trÀnar tennis regelbundet i VTK`s tennisskola. VTK vill inspirera alla kvinnor som gillar tennis att utveckla sitt spelkunnande ytterligare genom att trÀna tennis.

Tid/Plats: TennistrÀning kommer framförallt vara pÄ onsdagskvÀllar och förmiddagar pÄ lördagar i tennishallen.

TrÀnare: Under vÄren 2020 sÄ trÀnnar Wladde, Magnus och Calle damerna.

SpelnivÄ och gruppstorlek: Du trÀnar i en grupp om totalt fyra elever. Gruppen skapas med ambitionen att deltagarna innehar en sÄ likvÀrdig spelnivÄ som möjligt.

Period: Varje grupp ska fÄ trÀna 16 gÄnger under vÄren och 14 gÄnger under hösten.
Sista trÀning för vÄren 2020 Àr vecka 20 (onsdag den 13 maj och lördag den 16 maj).

För mer information:

Kontakt Katja Ruud

e-post: katjaruud@gmail.com

Kostnad: 200 kr/TrÀningstimme

VTK önskar dig och dinna tennisvÀnner varmt vÀlkomna till en rolig och lÀrorik tennistrÀning.

privatlektion@stockholmsport.agency

StrÀcka om ett tennisracket