Nyhetsarkiv 2016

2016-03-12

Slutspelet i herrarnas dubbelserie 2015/2016 spelades torsdagen den 10 mars
Dubbelserien började vecka 42 och det var 9 dubbelpar som var. Ännu ett spännande slutspel skulle avgöra vem som skulle bli mästare i herrdubbeln 2015/2016. De flesta som var med i serien kom till If-hallen denna kväll. Det bjuds som vanligt på smörgåstårta och dryck.

De sex paren som var med i slutspelet var (i ordning efter grundserien):
 1) J Söderblom - M Thollin
 2) M Westberg - C Hedin
 3) A Kviman - J Parkinson
 4) H Torbjörnsson - M Atterwall
 5) M Borin - T Fredriksson
 6) G Hägglund - T Svensson

Efter två kvartfinaler och två semifinaler så möttes även detta år Jon/Marcus Adam/John i finalen. Även detta år så vann Jon och Marcus och siffrorna i denna final blev 4-2, 4-2. Mycket imponerade av Jon och Marcus att inte tappa ett ända set under hela grundserien och slutspelet!

Finalisterna i herrdubbeln 2015/2016
Bild på finalisterna med prisutdelaren Tommy i mitten.

Hoppas att se er alla i herrarnas dubbelserie i höst igen.

Jon och Tommy

2016-03-12

Torsdag den 10 mars spelades årets slutspel i herrarnas dubbelserie 2015/2016

Under dubbelserien 2015/2016 så var 9 dubbelpar med. I slutspelet var det sex dubbelpar som gjorde upp om titeln. Dessa var (ordning från grundserien):

1) Marcus Thollin och Jon Söderblom

2) Claes Hedin och Magnus Westerberg

3) Adam Kviman och John Parkinson

4) Håkan Torbjörnsson och Mats Atterwall

5) Tommy Svensson och Göran Hägglund

6) Tomas Gustavsson och Mats Borin

Efter två kvartsfinaler och två semsifinaler så möttes åter Marckus/Jon och Adam/John i final. Även i år så vann Marcus/Jon med siffrorna 4-2, 4-2. Marcus/Jon förlorade inte ett ända sett i grundserien eller i slutspelet! imponerade!

Jon Söderblom
Serieansvarig

2016-02-09

Inne-KM finalerna spelades helgen 6-7 februari 2016

Det blev många spännande finaler under finalhelgen!

Resultaten från de sju finalerna blev:

1:a Rasmus Parkinson

Tävlingskommittén

2016-01-18

Lottning av Inne-KM 2016

Nu är Lottning och Spelchema färdigt. Var noga med att notera er egen speltid så att ni inte missar några matcher.

Alla förbehåll ska ha tagits hänsyn till, men kan hända att jag missat något. Se då till att kontakta Linus på: 070 646 62 22, eller via mail: vtktavling@hotmail.com så snabbt som möjligt så löser vi det. Gäller det andra frågor är det också bara att slänga iväg ett mail eller slå en signal. Douglas är på äventyr i Kanada för tillfället så kontakta Linus om sånt.

Notera att vi i tävlingskommittén tillsammans med Ulf Persson gjort 2 juniorklasser: JSA och JSB, då vi tror att det skulle bli roligare och jämnare matcher då. Observera även att finaltiderna också ändrats en aning där, och vi hoppas att det inte innebär några problem, men som sagt, bara att höra av sig om så är fallet.

Övrigt om klasserna är att både damdubbel och juniordubbel fick för få anmälningar så de klasserna blir tyvärr inte av.

Se till att betala in startavgiften till bankkonto SEB 5330 33 072 45 före första match. OBS! Skriv ditt namn.

Med det sagt hoppas vi få en mycket trevlig turnering och vi i tävlingskommittén önskar alla deltagare ett varmt lycka till.

Spelschema (uppdaterades 2016-01-20)

DS

HSA

HSB

JSA

JSB

HD Rev B

MD

Ses på banan!

Vänligen, Tävlingskommittén

2016-01-07

Resultat Generationsdubbeln 2016

På trettondagen anordnades traditionsenligt Generationsdubbel i Vaxholms Tennisklubb. Inte mindre än 8 starka par hade anmält sig till årets upplaga av tävlingen – en del nya namn i detta sammanhang med också en del som varit med många år. Bertel Rennerfelt med dottern Christel Dopping deltog för fjärde året i rad, vilket vi tycker är mycket kul!

Dagen bjöd på mycket bra tennis med många välspelade matcher! Det var spännande och oerhört jämna matcher, där några t o m fick avgöras med avgörande boll! Stämningen i hallen var på topp med mycket påhejande och applåderande varvat med kaffe och fika – både från publiken och från spelarna!

Tävlingen spelades i 2 pooler med 4 lag i varje. Alla mötte alla i 25 minutersmatcher med gameräkning. På förmiddagen tävlade 4 par med lite yngre spelare och på eftermiddagen tävlade en lite äldre grupp.

Slutresultat förmiddagsgruppen:
1:a pris: Hanna Jacobsson-Gerden och Andreas Gerden
2:a pris: Stina Thollin och Marcus Thollin
3:e pris: Oliver Randes och Malin Hart Randes
4:e pris: Morgan Dandenell och Frank Dandenell

Generationsdubbel inneomhus 2016Generationsdubbel inomhus 2016

Slutresultat eftermiddagsgruppen:
1:a pris: Tom Hammar och Frank Larsson
2:a pris: Christel Dopping och Bertel Rennerfelt
3:e pris: David Sjöstrand och Malin Söstrand
4:e pris: Axel Hesselberg och Lena Hesselberg

Vaxholm Tennisklubb tackar alla som deltog och hejade för en fin trettondag i hallen. Vi hälsar samtidigt alla välkomna tillbaka nästa arrangemang av denna trevliga och lättsamma tävlingsform!

Vänligen
Marcus Thollin

NYTT 2 november 2017

Utbyggnaden av tennishallen till två tennisbanor går framåt och tidsplanen är fortfarande att tennishallen kommer att stängas helt runt mitten av december då de kommer att börja jobba inomhus.

20 januari 2013
Se en kort presentation om Vaxholms Tennisklubbs historia (gjord i januari 2013). Den finns under 'Historik' till vänster.

Lediga Bantider

If Skadeförsäkring