Nyhetsarkiv 2018

2018-06-21

Hur vĂ„ra tennisbanorna ser ut nu runt midsommar

Tennishallen har inte öppnat Ă€nnu, men det Ă€r inte lĂ„ngt kvar nu! NĂ€t mellan tennisbanorna, domarstol och bĂ€nkar saknas t ex.

SÄ hÀr ser tennishallen ut dagarna innan midsommar:

2018-05-22

Nya tennisbanorna börjar bli klara för spel

Nu Àr et inte lÄngt kvar innan vi kan spela pÄ vÄr tvÄ nya tennisbanor inomhus. Planeringen Àr att banorna ska vara klara nÄgon gÄng i juni.

NÄgra bilder över tennisbanorna och vÄr nya kafeteria:

Kafeterian sommaren 2018
Tennisbanorna sommaren 2018
Tennisbanrna med nya fÀrger

2018-04-23

Invigningsfest lördag den 8 september

Klubben planerar att arrangera en stor invigningsfest lördag den 8 september. Det kommer att bli festligheter under eftermiddagen för hela familjen och sedan middag pÄ kvÀllen.

I juni Àr planen att den andra inomhus tennisbanan ska vara klar. Det kommer vi att fira efter sommaren med en stor invigningsfest. Mer information kommer under vÄren, men boka redan nu upp eftermiddagen och kvÀllen lördag den 8 september!
HÀlsningar invigningskommittén

2018-04-23

2019-05-02Grusbanan pÄ LÀgret kommer att öppnas under maj

Vaxholm Stad kommer att göra om grusbanan pÄ LÀgret till parkeringsplatser, men tennisklubben kommer att fÄ ha kvar den under sommaren 2018.

Detta kan vara sista sommaren som VTK har kvar grusbanan pÄ LÀgret. SÄ passa pÄ att spela mycket tennis utomhus i Är.

2018-03-05

Till hösten kommer Vaxholms TK ha tvÄ Plexipave tennisbanor

Som ni har sett sÄ har det hÀnt mycket utvÀndigt den senaste mÄnaden nÀr det gÀller utbyggnaden av tennishallen.

25 september 2017 13 oktober 2017
3 februari 2018
 25 februari 2018

Med stor sannolikhet kommer vÄrterminen tyvÀrr bli instÀlld, men till hösten kommer vi ha tvÄ nya Plexipavebanor. Nu jobbas det framför allt inomhus. Saker som ska göras inomhus Àr bland annat:

- Göra en betongplatta för den nya tennisbanan (bana2) och sedan lĂ€gga en Plexipave bana pĂ„ detta
- LĂ€gga ny belĂ€ggning pĂ„ tennisbana 1 (den befintliga)
- Tennisbana1 kommer att flyttas nĂ„got nĂ€rmare korridoren
- FĂ€rgen pĂ„ de tvĂ„ tennisbanorna kommer att vara blĂ„ och grön istĂ€llet för röd och grön som vi hade tidigare
- All belysning kommer att bytas ut
- VĂ€gg och pelare mellan bana1 och bana2 kommer att tas bort och ett nĂ€t sĂ€tts upp som avskiljare mellan banorna
- Samtidigt kommer vi renovera och frĂ€scha upp kafeteria omrĂ„det vid entrĂ©n

NÄgra bilder hur det sÄg ut den 19 februari inne i hallen:

19 februari 2018

VĂ€nstra bilden: bana1 under skyddsplast
Mitten bilden: bana2 till vĂ€nster och bana1 till höger
Höger bild: Bana2 med gamla yttervĂ€ggen kvar med If-skylten (denna vĂ€g ska tas bort)

Sommaren Àr hÀrlig, men det Àr nÀstan sÄ att man redan nu lÀngtar till hösten sÄ att man fÄr se och börja spela pÄ vÄra nya tennisbanor!

Alla som stod i klubbens kölista för att fÄ ett abonnemang har blivit kontaktade. Det finns dock abonnemangstider kvar ifall ni önskar en tid eller kÀnner nÄgon som vill ha en tid. Klubben kommer under vÄren att gÄ ut till personer utanför klubben för att sÀlja de tider som idag finns kvar. Kontakta Tommy Svensson ifall du vill veta mer om klubbens abonnemangstider. Har ni frÄgor sÄ hör av er till nÄgon i styrelsen.

Hoppas att vi ses pÄ Ärsmötet söndag den 11 mars kl 15 i Spegelsalen (bredvid kafeterian) pÄ Campus.

14 september NYTT

Nytt spelschema för SkÀrgÄrdsligan

Nu startar den andra omgÄngen av SkÀrgÄrdsligan som Àr klubbens singel gruppspel för kvinnor och mÀn. Spelschemat finns under fliken Seriespel. Sista speldag för sina hemmamatcher Àr den 30 november.

6 augusti

Abonnemangen HT20

MÄndag den 10 augusti startar abonnemangen igen. Klubben har skurat tennisbanorna under sommaren sÄ nu har vi frÀscha och rena banor igen. TÀnk pÄ att ha rena inomhusskor nÀr ni spelar i tennishallen.

31 mars 2020

Nu har nya VTK styrelsen konstituerat sig. För att se vilka som sitter i styrelsen och vilka roller vi har. Se under fliken Styrelse.

Lediga Bantider

privatlektion@stockholmsport.agency