Nyhetsarkiv 2018

2018-06-21

Hur våra tennisbanorna ser ut nu runt midsommar

Tennishallen har inte öppnat ännu, men det är inte långt kvar nu! Nät mellan tennisbanorna, domarstol och bänkar saknas t ex.

Så här ser tennishallen ut dagarna innan midsommar:

2018-05-22

Nya tennisbanorna börjar bli klara för spel

Nu är et inte långt kvar innan vi kan spela på vår två nya tennisbanor inomhus. Planeringen är att banorna ska vara klara någon gång i juni.

Några bilder över tennisbanorna och vår nya kafeteria:

Kafeterian sommaren 2018
Tennisbanorna sommaren 2018
Tennisbanrna med nya färger

2018-04-23

Invigningsfest lördag den 8 september

Klubben planerar att arrangera en stor invigningsfest lördag den 8 september. Det kommer att bli festligheter under eftermiddagen för hela familjen och sedan middag på kvällen.

I juni är planen att den andra inomhus tennisbanan ska vara klar. Det kommer vi att fira efter sommaren med en stor invigningsfest. Mer information kommer under våren, men boka redan nu upp eftermiddagen och kvällen lördag den 8 september!
Hälsningar invigningskommittén

2018-04-23

2019-05-02Grusbanan på Lägret kommer att öppnas under maj

Vaxholm Stad kommer att göra om grusbanan på Lägret till parkeringsplatser, men tennisklubben kommer att få ha kvar den under sommaren 2018.

Detta kan vara sista sommaren som VTK har kvar grusbanan på Lägret. Så passa på att spela mycket tennis utomhus i år.

2018-03-05

Till hösten kommer Vaxholms TK ha två Plexipave tennisbanor

Som ni har sett så har det hänt mycket utvändigt den senaste månaden när det gäller utbyggnaden av tennishallen.

25 september 2017 13 oktober 2017
3 februari 2018
 25 februari 2018

Med stor sannolikhet kommer vårterminen tyvärr bli inställd, men till hösten kommer vi ha två nya Plexipavebanor. Nu jobbas det framför allt inomhus. Saker som ska göras inomhus är bland annat:

- Göra en betongplatta för den nya tennisbanan (bana2) och sedan lägga en Plexipave bana på detta
- Lägga ny beläggning på tennisbana 1 (den befintliga)
- Tennisbana1 kommer att flyttas något närmare korridoren
- Färgen på de två tennisbanorna kommer att vara blå och grön istället för röd och grön som vi hade tidigare
- All belysning kommer att bytas ut
- Vägg och pelare mellan bana1 och bana2 kommer att tas bort och ett nät sätts upp som avskiljare mellan banorna
- Samtidigt kommer vi renovera och fräscha upp kafeteria området vid entrén

Några bilder hur det såg ut den 19 februari inne i hallen:

19 februari 2018

Vänstra bilden: bana1 under skyddsplast
Mitten bilden: bana2 till vänster och bana1 till höger
Höger bild: Bana2 med gamla ytterväggen kvar med If-skylten (denna väg ska tas bort)

Sommaren är härlig, men det är nästan så att man redan nu längtar till hösten så att man får se och börja spela på våra nya tennisbanor!

Alla som stod i klubbens kölista för att få ett abonnemang har blivit kontaktade. Det finns dock abonnemangstider kvar ifall ni önskar en tid eller känner någon som vill ha en tid. Klubben kommer under våren att gå ut till personer utanför klubben för att sälja de tider som idag finns kvar. Kontakta Tommy Svensson ifall du vill veta mer om klubbens abonnemangstider. Har ni frågor så hör av er till någon i styrelsen.

Hoppas att vi ses på årsmötet söndag den 11 mars kl 15 i Spegelsalen (bredvid kafeterian) på Campus.

17 juni 2019

Ett nytt infoblad finns nu under fliken styrelse.

27 april 2019

Grusbanan öppen!

Nu har grusbanan vid lägret öppnat för säsongen. Bokning görs som vanligt på anslags- tavlan vid banan och bokningskuponger köps på parkgrillen för 90 kr/st. Ses på gruset!

Lediga Bantider

IPQ